Dat de horeca onder strenge voorwaarden gedeeltelijk open mag, is een lichte troost in deze zogenaamde ‘coronatijd’. Dat dit voor jou als ondernemer heel veel uitdagingen met zich meebrengt mag duidelijk zijn. KHN Eindhoven helpt jou daarbij.

Naast de vele berichtgevingen die je de afgelopen maanden van KHN hebt mogen ontvangen, hebben wij het plan opgevat om jullie ook, d.m.v. een Whatsappgroep voor KHN-leden in de gemeente Eindhoven, sneller op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen met name op lokaal niveau. Zo kunnen we dan sneller inspelen op de ontwikkelingen, de gesprekken met de gemeente, de plannen die we aan het uitwerken zijn, etc.

Let op: Dit is geen Whatsappgroep voor het uiten van eventuele frustraties en/of het stellen van vragen aan het bestuur of jouw regiomanager, Yumi Overbeeke. Derhalve kunnen alleen de beheerders van deze app groep (Ruud Bakker, Alexander Holterman, Simon de Wit en Yumi Overbeeke) berichten versturen.
Reageren kun je te allen tijde doen door een mail te sturen naar y.overbeeke@khn.nl of te bellen/appen naar 06 12 05 13 04 of reageren naar het bestuur via eindhoven@khn.nl

Deelnemen?

Mocht je graag deel willen nemen aan deze Whatsappgroep en de nodige informatie willen ontvangen, dan kun je dit doen door een appje aan de regiomanager Yumi Overbeeke te sturen (06 12 05 13 04), met jouw naam, bedrijfsnaam en vermelding Whatsappgroep KHN Eindhoven.

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Contactgegevens