Wie is de meest inspirerende ondernemer van Haarlem? Wie combineert uitstekend ondernemerschap met trots op ondernemersstad Haarlem?

Wie is de beste Haarlemse ondernemer?
Wie gaat topondernemer David Jonkers (2018) en zijn voorgangers Michael Hagen (2014), Tim Várdy (2015), Erwin Miedema (2016) en Paul Hoefsloot (2017) opvolgen als winnaar van de Haarlemse Ondernemers Prijs? De zesde editie van de ondernemersprijs van en voor ondernemend Haarlem is begonnen. Elke Haarlemse ondernemer kan zichzelf aanmelden. Maar ook kan iedereen een topondernemer als kandidaat voordragen. En zelfs geheime tips over mogelijke kandidaten zijn welkom. Hoe sterker het kandidatenteam is, hoe spannender het wordt.

Tips of aanmelden

Weer een Top HOP jury
Ray Goossens (detacheringsbedrijf Pro-Act), Mildred Hofkes (BHRM reputatie- en stakeholderonderzoek) en David Jonkers (marketingbedrijf Bright River) zijn de nieuwe juryleden van de Haarlemse Ondernemers Prijs. Samen met de 'zittenblijvende' juryleden Matthijs Ariëns (Köster Advocaten), Chris Denneboom (waarderingsspecialist ValuePro) en Masha Vos (Vos Supermarkten) en juryvoorzitter Pieter van der Spek (vastgoedbedrijf Keps Invest) vormen zij de jury voor de 2019-editie. Deze zevenkoppige ondernemersjury neemt alle selectiebeslissingen tijdens de wedstrijd. Ze zijn allemaal toppers in hun branches. Zo won Chris Denneboom in december voor de tweede maal de landelijke beroepswedstrijd Business Valuator en Masha Vos won in oktober de Participatieprijs werkgevers Regio Zuid-Kennemerland.

Kom naar de grote Finale-avond!
De HOP is er om ondernemen, ondernemers en ondernemersstad Haarlem te promoten. Ondernemerschap is ‘a way of life’ en dat kan niet genoeg verteld worden. Voor de drie finalisten (en hun gasten) is het een serieuze en spannende finale van de hele wedstrijdperiode. De jury neemt ook pas op deze avond de definitieve winnaarsbeslissing. Niets is vooraf zeker! Maar de avond is tegelijkertijd een positief en heel ontspannen ondernemersevenement. Een inspirerend ontmoetingsevenement voor het Haarlemse bedrijfsleven. De groei van 130 gasten in 2014 in Sociëteit Vereeniging naar meer dan 300 gasten uit het bedrijfsleven vorig jaar in de Lichtfabriek zegt genoeg. Maandagavond 8 april in de Lichtfabriek gaat het weer gebeuren. Wees er op tijd bij.

Supertrio bestuurders naar Haarlem
Mona Keijzer, Jaap Bond en Robbert Berkhout zijn alle drie te gast bij de HOP Finale-avond op 8 april. Ze zijn respectievelijk de Haagse staatssecretaris, de Noord-Hollandse gedeputeerde en de Haarlemse wethouder en daarmee het supertrio bestuurders met economie en ondernemerschap in hun portefeuilles. Met hun aanwezigheid onderstrepen zij hun waardering voor Haarlemse ondernemers.