Elke twee jaar wordt in Amstelveen de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar gehouden. De verkiezing is een initiatief van de gemeente Amstelveen en Ondernemersvereniging Amstelveen als waardering voor MKB ondernemingen binnen de gemeente. Zij zijn de drijvende kracht van de Amstelveense economie en verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

Het doel van de verkiezing is ondernemingen in Amstelveen te stimuleren, zich te presenteren en andere ondernemers aan te zetten tot een duurzame, innovatieve en creatieve invulling van het ondernemerschap.

Tot 1 juni kan jij jouw favoriete ondernemer aanmelden voor de Amstelveense Ondernemer van het Jaar verkiezing. Ondernemers kunnen meedoen in de categorieën ZZP, Startup, MKB tot 50 medewerkers en MKB vanaf 50 medewerkers. Op vrijdag 15 november, de Dag van de Ondernemer, is de feestelijke Grande Finale bij KPMG. Dan worden de winnaars in de verschillende categorieën, de Publieksprijswinnaar en de Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2019-2020 bekend gemaakt.

Winnaars van de vorige editie

Boekhandel Libris Venstra werd Ondernemer van het Jaar en winnaar in de categorie tot 50 werknemers. Sparkholder won in de categorie Startups en Centralpoint in de categorie grootbedrijf. KOK Advies was de absolute Publieksfavoriet. De verkiezing en het behalen van de titel heeft hen, naar eigen zeggen, veel gebracht: naamsbekendheid, nieuwe klanten, aangescherpte doelen, focus én nieuwe energie.

Waardering voor het Amstelveense MKB

Met de verkiezing willen de initiatiefnemers gemeente Amstelveen en Ondernemersvereniging Amstelveen het Amstelveense MKB de waardering geven die zij verdienen. Wethouder Economische Zaken Floor Gordon: “Amstelveen heeft meer dan 10.000 ondernemers met een grote verscheidenheid. Ik heb al verschillende bedrijventours gedaan door Amstelveen en al veel mooie bedrijven bezocht. Daar heb ik de inzet, ondernemerskracht en betrokkenheid van onze ondernemers mogen ervaren. Ben je zelf zo’n betrokken en bevlogen ondernemer? Geef je dan op voor de Ondernemer van het Jaar Verkiezing. Meld je nu aan!”

Selectiecriteria

Elke onderneming die gevestigd is in Amstelveen maakt kans op de titel. Elke deelnemer die door de eerste selectie komt kan dit jaar sowieso meedingen naar de Publieksprijs.

Aanmelden

Meld een ondernemer aan via het aanmeldingsformulier.

Kijk op Ondernemersverkiezing Amstelveen voor meer informatie.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens