Wij praten jou natuurlijk bij over de ontwikkelingen binnen de horeca, KHN en bij KHN Groot Venlo in het bijzonder en horen graag wat jij als lid van ons verwacht.

Onze collega Louis Klaassen heeft de horeca uit Groot Venlo -namens het team van Brouwerij de Klep- uitgenodigd voor een rondleiding in hun gloednieuwe brouwerij en om uiteraard hun biertje te komen proeven.

Dit lijkt ons als bestuur van KHN Groot Venlo ook een prima gelegenheid om jou als lid van KHN weer eens bij te praten. Wij nodigen je daarom van harte uit voor de ledenvergadering.

Wanneer : Maandag 28 november 2022
Tijd : Inloop vanaf 14.30 uur, aanvang 15.00 uur
Waar : Foodhal Mout, Deken van Oppensingel 6 in Venlo

Agenda

 1. Opening van de vergadering door de voorzitter
 2. Vaststelling van de agenda
 3. Mededelingen en ingekomen stukken
 4. Terugblik en actualiteiten door de voorzitter
 5. Samenstelling bestuur
  Zoals bekend hebben Stefan Curvers en Nicky van de Beuken de afgelopen periode helaas het bestuur verlaten. Dit betekent dat dat we nog steeds dringend op zoek zijn naar aanvulling binnen het bestuur. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met het bestuur via grootvenlo@khn.nl.
 6. Vooruitblik door de nieuwe voorzitter
 7. Financieel jaarverslag, kascontrole en begroting
 8. Statutenwijziging
  In verband met enkele wijzigingen in de landelijke structuur bij KHN en de bestuursaansprakelijkheid dienen de statuten te worden aangepast. De conceptstatuten liggen tijdens de vergadering ter inzage.
 9. Nieuws door de regiomanager
 10. Wat verder ter tafel komt / rondvraag
 11. Sluiting

Na afloop van de ledenvergadering brengen we een bezoek aan de brouwerij en is er volop de mogelijkheid om informeel samen te zijn. Uiteraard zorgen we er daarbij voor dat de inwendige mens niets tekort komt.

Aanmelden

Wil je via grootvenlo@khn.nl laten weten of je wel of niet van de partij bent?

Wij zien jou in ieder geval graag op maandag 28 november om 15.00 uur bij Foodhal Mout.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens