Op dit moment wordt er gewerkt aan het opzetten van een vaccinatie-locatie voor de bewoners van Goeree-Overflakkee. Heb jij personeel beschikbaar die bijvoorbeeld ingezet kunnen worden als gastheer/gastvrouw, verkeersregelaar of locatiemanager?

Het bestuur van Federatie Ondernemers Goeree-Overflakkee (FOGO) heeft het bestuur van KHN Goeree Overflakkee gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste ondernemers,

De zorg, de gemeente en het bedrijfsleven slaan de handen in een in de strijd tegen corona.

Op dit moment wordt er gewerkt aan het opzetten van een vaccinatie-locatie voor de bewoners van Goeree-Overflakkee in Recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk. Verder info voor de bewoners volgt nog.

Dit is een gezamenlijk initiatief van CuraMare, de gezamenlijke huisartsen van Goeree-Overflakkee, gemeente Goeree-Overflakkee en de gezamenlijke ondernemersverenigingen FOGO.

We hebben jullie hulp hard nodig. Er moeten vacatures worden ingevuld. Zorgpersoneel, maar ook ondersteunend personeel. Willen jullie meehelpen?

Lees hier de volledige nieuwsbrief december 2021 - FOGO. Samen zetten wij de schouders eronder.

Wij danken jullie voor jullie medewerking.

Met vriendelijke groet,
Bestuur FOGO

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens