Wil je graag op strategisch niveau meepraten over de horeca in Stichtse Vecht? Heb je ideeën over de koers van jouw lokale afdeling? En deins je niet terug voor een gesprek met gemeenten en andere stakeholders? Dan is KHN Stichtse Vecht op zoek naar jou!

Wat doet KHN?
Koninklijke Horeca Nederland is dé branchevereniging voor de horeca. We hebben meer dan 230 lokale afdelingen door heel Nederland. KHN Stichtse Vecht is er daar een van. Wij maken ons sterk voor een toekomstbestendige en gezonde horeca.

Wie zoeken wij?
De afdeling is op zoek naar enthousiaste en betrokken nieuwe bestuursleden.

Jouw werkzaamheden
Als bestuurslid maak jij je sterk voor de horecaondernemers in jouw afdeling. Jij weet precies wat er speelt in jouw regio en stelt samen met de andere bestuursleden vast wat er de komende jaren belangrijk is voor de lokale horeca. Jij bent dé gesprekspartner voor de gemeente over horecagerelateerde wetten en regels in de regio. Als bestuurder onderhoud je een goede relatie met lokale politici, de lokale middenstand, politie en andere overheidsdiensten.

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste horecaondernemer met passie en visie voor de horeca, die met energie wil bijdragen aan de koers van de lokale afdeling. Jij bent een initiatiefrijke bruggenbouwer, kijkt over de grenzen van jouw eigen bedrijf en bent bereid om kennis te delen, samen te werken en te leren.

Tijdsbelasting
Gemiddeld ben je ongeveer een uur per week kwijt aan het werk als bestuurslid. De bestuurstermijn geldt voor een periode van 3 x 3 jaar met de mogelijkheid om deze termijn met drie jaar te verlengen.

Waarom besturen in KHN Stichtse Vecht?
Wij bieden een leerzame en uitdagende positie bij een actieve vereniging, waarbij je een groot netwerk opbouwt en waar je nieuwe ervaringen op kunt doen. Je krijgt de mogelijkheid om trainingsbijeenkomsten bij te wonen.

Iets voor jou? We horen graag van je!
Ben jij die betrokken en enthousiaste bestuurder die zich wil inzetten voor een gezonde, toekomstbestendige horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Simone van Laar, regiomaner. s.vanlaar@khn.nl.

Terug

Bel of mail KHN


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens