Vind jij het belangrijk dat de horeca-opleidingen goed aansluiten op de praktijk? En wil je hier ook zelf een rol in spelen? In 2021 – 2022 worden de mbo-opleidingen Keuken, Bediening en Ondernemer Horeca/Bakkerij geactualiseerd. Er wordt dan gekeken of de diploma-eisen van de opleidingen nu, nog aansluiten bij wat de branche in de toekomst nodig heeft. De eerste bijeenkomsten zijn al in oktober 2021. Wil jij meedenken? Meld je dan snel aan!

KHN vindt het belangrijk dat mensen uit het veld hierbij betrokken zijn, die vanuit eigen praktijkervaring aangeven wat moet worden aangepast. Nog steeds kampt de horeca met de gevolgen van de coronacrisis. En toch hebben veel bedrijven nu alweer veel moeite om geschikte mensen te vinden. Het is van groot belang dat ROC’s voldoende en goede mensen afleveren. Juist daarom is het belangrijk om nu samen met het onderwijs na te denken over wat onze toekomstige medewerkers moeten kunnen en kennen en of dit nog hetzelfde is als in de jaren achter ons.

Wie zoeken we?

Voor alle drie de opleidingen zoeken we vier inhoudsdeskundigen met visie op wat de bedrijfstak nodig heeft.

Tijd

Hoeveel tijd kost het jou als inhoudsdeskundige?

  • Evaluatiefase (okt – dec 2021): 2 bijeenkomsten van 2,5 uur
  • Onderhoudsfase (jan – juli 2022): 3 a 4 bijeenkomsten van 2,5 uur
  • Het lezen van twee concepten voor het kwalificatiedossier
  • In totaal gaat het om 20 – 40 uur per dossier

Datum eerste bijeenkomst

De data voor de eerste bijeenkomsten zijn al gepland:

  • Keuken: 14 oktober: 13.30 – 16.00 uur
  • Bediening: 12 oktober: 13.30 – 16.00 uur
  • Ondernemer Horeca/Bakkerij: 11 oktober: 9.30 – 12.00 uur

Aanmelden

Wil je bijdragen aan het actualiseren van een van de mbo-opleidingen? Meld je dan aan bij Fabienne Bont (f.bont@khn.nl). Geef daarbij ook kort je achtergrond aan (bedrijf, functie, ervaring). En vergeet niet te vermelden over welke opleiding je graag wilt meedenken.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens