Op maandag 28 september a.s. van 11.00 tot ca. 13.15 uur vindt de derde editie van de Nationale Toerisme Top plaats. Tijdens deze speciale virtuele editie gaat het over hoe creativiteit en innovatie kunnen bijdragen aan een duurzaam herstel van de bestemming Nederland. Het thema dit jaar is: ‘Inspireren en innoveren in crisistijd’. De gevolgen van de coronacrisis voor met name de gastvrijheidssector zijn enorm. Tegelijkertijd zien we dat de crisis ook leidt tot nieuwe, innovatieve verdienmodellen en verrassende samenwerkingsvormen. Tijdens deze Toerisme Top gaan wij hier verder op in. Wil jij meepraten? Meld je dan nu aan!

Programma

v.a. 10.45 uur Ontvangst in digitale lobby

11.00 - 12.30 uur Plenair programma

  • Welkom door dagvoorzitters Joost Hoebink en Lisanne Halleriet
  • Staat van de bestemming: Hoe staat het nu met het toerisme in Nederland door COVID-19? Vanuit een wereldvisie van Doug Lansky gaan Joost en Lisanne in gesprek met Mona Keijzer (staatssecretaris Economische Zaken en Klimaat), Jos Vranken (NBTC) en verschillende experts over toerisme en bestemming Nederland.
  • Overleven en innoveren in crisistijd: Wat hebben ondernemers en overheden nodig en wat kunnen we van elkaar leren? Wat zijn de randvoorwaarden in wet- en regelgeving, de succesfactoren en de do’s en don’ts? Wat laten we achter na de crisis en wat willen we meenemen? Gesprek met o.a. Robèr Willemsen (voorzitter KHN), ondernemers Gunay Uslu (The College Hotel) en Jeroen Schreurs (For-Rest Glamp).
  • Afsluiting plenair gedeelte en vooruitblik Toerisme Top 2021 met gedeputeerde Peter van 't Hoog.

12.30 - 13.15 uur Verdiepingssessies: Napraten over de drie prioriteiten voor duurzaam herstel: Randvoorwaarden in wet- en regelgeving, Bestemmingsontwikkeling en Kennis & Data.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor deelname aan de Toerisme Top. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van jouw deelname.

Themaweek Toerisme

In de week voorafgaand aan de Toerisme Top worden er verschillende online sessies en webinars georganiseerd. Onderwerpen die van 21 tot en met 24 september aan bod komen zijn: samenwerken en verbinden, nieuwe verdienmodellen, technologie in toerisme en meetings & congressen. Bekijk de trailer en laat je alvast inspireren.

Kijk op www.toerismetop.nl voor het volledige programma.

Organisatie

De Toerisme Top wordt georganiseerd door Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, provincie Gelderland, NBTC Holland Marketing en Gastvrij Nederland. Samen werken zij met de verschillende betrokken branches aan een duurzaam herstel van de bestemming Nederland.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens