Na een paar jaar afwezigheid, kon KHN Ommen op 27 maart dan eindelijk weer de jaarlijkse Tapwedstrijd Regio Overijssel organiseren. Vanuit de hele regio deden er 33 enthousiaste taptalenten mee.

Onder toeziend oog van de vakjury, bestaande uit Hans Noorman van Brouwerij Avereest en Joost Seinen, Accountmanager Grolsch mochten de deelnemers hun taptalent tonen en het perfecte pilsje serveren bij Joost van den Oever, Accountmanager Heineken en voormalig voorzitter van KHN Ommen, Jan Zwinselman.

Na een zinderende finale, waarbij het ook ging om tijd, is Hermen Heikens van Brasserie Tante Pos te Ommen op de eerste plek geëindigd. Wij wensen Hermen heel veel succes bij de Nationale Biertapwedstrijden, tijdens de Horecava 2024.

Wederom een zeer geslaagde dag! Wij willen dan ook graag alle deelnemers, aanwezigen en niet te vergeten de juryleden bedanken en we zien jullie graag volgend jaar weer terug in Ommen!

Top 5

  1. Hermen Heikens, Brasserie Tante Pos te Ommen
  2. Aimée Magsino, Indebuurt te Zwolle
  3. Nynke Wink, Cafe de Herberg te Ommen
  4. Max de Ceuninck van Capelle, de Zoete Inval te Zwolle
  5. Chris Rens, Culinair bij u thuis te Ommen

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens