Op de ledenvergadering van KHN Haarlemmermeer heeft Anke Somsen na 6 succesvolle jaren, waarvan de laatste maanden in een roerige tijd, afscheid genomen als voorzitter van KHN Haarlemmermeer.

Bij haar afscheid ontving Anke de onderscheiding ‘Lid van verdienste van de afdeling Haarlemmermeer’.

Anke leidde sinds 24 april 2014 het bestuur van de afdeling Haarlemmermeer en heeft de maximale zitting van 2 termijnen van 3 jaren volbracht als voorzitter van de afdeling KHN Haarlemmermeer.

Anke_Somsen_en_Rob_Baltus

Resultaten onder leiding van Anke Somsen
Als verdienste voor haar rol als voorzitter ontving Anke de titel ‘Lid van verdienste van de afdeling Haarlemmermeer. Zij werd geroemd voor haar inzet als als bekwaam voorzitter. “Wij hebben Anke leren kennen als een vriendelijk en betrokken bestuurslid en succesvol ondernemer. Anke leidde de afdeling altijd op harmonieuze en zinvolle wijze waar genoeg inbreng van andere bestuursleden mogelijk was. Het opzetten van een professioneel hoteloverleg met daarnaast een heuse hoteldag in de vorm van een mini-conferentie is een van haar verdiensten. Ook is Anke tijdens haar voorzitterschap initiatiefnemer geweest van het opzetten van inspiratiebezoeken aan bedrijven. Verder was zij verantwoordelijk voor het verbreden van het netwerk in onze gemeenten, met een grote loyaliteit aan de vereniging. Zij was daarnaast vaste afgevaardigde in het regiobestuur en lid van de regiocommissie Noord-Holland, zij was mede-organisator van diverse (thema) bijeenkomsten voor de afdeling en een warm pleitbezorger van nauwe samenwerking met andere afdelingen”, aldus Rob Baltus, voorzitter KHN Noord-Holland.

John Nieuwland nieuwe voorzitter KHN Haarlemmermeer
John Nieuwland neemt het stokje over van Anke. John is sinds 3 jaren directeur van het Ramada Amsterdam Airport Schiphol Hotel en betrokken geraakt bij de activiteiten van KHN Haarlemmermeer bij het in gang zetten van de Schiphol Hotel shuttle, dat project loopt nog. John is woonachtig in Badhoevedorp en zal met verve en betrokkenheid de activiteiten van KHN Haarlemmermeer voortzetten.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens