On Stage, een vroegtijdig zaadje planten en jonge mensen inspireren voor de horeca!

Vroegtijdig een zaadje planten en jonge mensen inspireren voor de horeca, dat is waar Regio Woerden On Stage over gaat. Vanuit KHN WOM bevelen wij je van harte aan om mee te doen en honderden vmbo-leerlingen van de vier voortgezet onderwijs scholen in Woerden en Montfoort warm te maken voor werken in de horeca. Uit onderzoek van 16 jaar On Stage in NL blijkt dat zo’n 30% van de leerlingen die via On Stage in contact komt met een beroep/bedrijf/branche, die profielkeuze maakt en er na enige tijd aan de slag gaat voor een stage, bijbaan of BBL-plek.

Meedoen aan On Stage betekent dat je:

  • Dinsdagmiddag 19 maart aanwezig bent op het Beroepenfeest van 12.15 - 16.00 uur. Dan komen in 3 rondes van ¾ uur steeds 250 leerlingen binnen die twee matches willen maken voor hun Doe Dag (een ochtend- en een middagbezoek). Als beroepsbeoefenaar bepaal je uiteraard zelf hoeveel leerlingen je wilt ontvangen op de Doe Dag. Aansluitend aan het Beroepenfeest in Zegveld is er een borrel voor alle beroepsbeoefenaren, een geanimeerd en nuttig netwerkmoment.
  • Donderdag 4 april ontvang je de leerlingen in je bedrijf met wie je gematcht hebt op het Beroepenfeest. Het is de bedoeling dat je leerlingen op deze Doe Dag iets laat doen wat hen iets leert over het beroep.

KHN is actief op het Beroepenfeest, ik (Jan Inge Zoutman, regiomanager KHN WOM) ben er zelf matchmaker en breng leerlingen en beroepsbeoefenaren samen. In totaal doen zo’n 200 beroepsbeoefenaren met BEROEPEN in alle sectoren mee. In de sector Handel & Economie is nog ruimte voor horecabedrijven, met name uit Montfoort, Linschoten, Oudewater en Harmelen.

Meer informatie

Bekijk hier de flyer Regio Woerden On Stage of neem contact op met Nanette Mostert (projectleider) via (06) 47 67 60 21 | mail@regiowoerdenonstage.nl | www.regiowoerdenonstage.nl.

    Direct advies nodig?

    We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

    Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

    Contactgegevens