Het bestuur van KHN Altena Biesbosch heeft als doel om horecaondernemers te verenigen en de landelijke vertegenwoordiging van feedback uit onze regio te voorzien.

Het besturen van een afdeling is vrijwilligerswerk en vergt tijd en inzet. Dit hebben wij vele jaren met groot enthousiasme gedaan. Omdat recentelijk twee bestuursleden zijn gestopt, is er ruimte voor nieuwe aanwas.

Vind jij het leuk om jezelf verder te ontplooien en tegelijkertijd iets te betekenen voor je collega ondernemers binnen jouw regio? Ben je verbaal goed onderlegd en heb je een oog voor het algemeen belang van de KHN-leden? Lijkt het je een uitdaging om te overleggen met ambtenaren en soms zelfs de burgemeester en wethouder? Denk dan eens aan een rol in het lokale KHN-bestuur van jouw gemeente.

Op dit moment is de rol van secretaris en penningmeester beschikbaar; een overzicht met bijhorende taken is op te vragen via de voorzitter of de regiomanager. Het behoort tot de mogelijkheden om als aspirant-bestuurslid mee te lopen zodat je zonder verplichtingen kunt proeven aan de rol van bestuurder.

Het is gebruikelijk binnen deze afdeling dat het bestuur minimaal twee keer per jaar bijeenkomt en daarnaast nog een ledenvergadering organiseert. Het contact met B&W is facultatief naar gelang wat er speelt.

Bestuurders worden gefaciliteerd in hun werkzaamheden vanuit KHN en door de regiomanager. Er worden gratis trainingen aangeboden op het valk van besturen en communicatie. Jaarlijks is er een feest met de andere bestuurders van Brabant, en er wordt op landelijk niveau een inspiratiedag verzorgd.

De financiƫn worden vanuit de landelijke organisatie beheerd. Uit deze gelden kunnen bijvoorbeeld lokale bijeenkomsten worden gefinancierd, maar ook iemand worden aangesteld die secretarieel werk verricht.

Vragen en/of aanmelden nieuw bestuur
Voor vragen, opmerkingen of het aanmelden van een bestuur kun je je richten tot de regiomanager van KHN, Remy Dekker r.dekker@khn.nl of via 06 51 47 02 90.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens