Het bestuur van KHN Zuidoost Utrecht heeft als doel om horecaondernemers te verenigen en de landelijke vertegenwoordiging van feedback uit onze regio te voorzien.

Besturen van een afdeling vergt tijd en inzet. Dit doen wij al vele jaren met groot enthousiasme als bestuur. Al onze inspanningen ten spijt hebben wij geconcludeerd dat wij de regio niet die beweging kunnen brengen die wij ons voorgesteld hebben. Daarnaast merken wij dat we jou als horecaondernemer onvoldoende kunnen bereiken en betrekken om een effectief bestuur te kunnen zijn.

Wij doen daarom een dringende oproep en nodigen je van harte uit om het bestuur van KHN Zuidoost Utrecht en haar taken over te nemen. Wellicht ken je meerdere personen die zich voor een bestuurdersfunctie interesseren en kan er een nieuw bestuur samengesteld worden. Jouw aanmelding hiervoor gelieve voor woensdag 1 november aanstaande bekend te maken.

Het huidige bestuur stopt per 31 december 2023. Mochten er zich voor die tijd geen nieuwe bestuursleden hebben gemeld die een nieuw bestuur willen vormen, zal de afdeling uitgeschreven worden bij de KVK.

Als deze situatie zich voordoet zullen de regiobelangen in de toekomst vanuit de landelijke KHN worden behartigd, ondersteund door horecaondernemers uit de desbetreffende regio.

De financiën worden vanuit de landelijke organisatie beheerd. Budget voor activiteiten of campagnes voor de regio die passen in het beleid kunnen aangevraagd worden via de regiomanager Richard Dijkgat.

Vragen en/of aanmelden nieuw bestuur

Voor vragen, opmerkingen of het aanmelden van een bestuur kun je je richten tot de regiomanager van KHN, Richard Dijkgat (r.dijkgat@khn.nl of via 06 12 32 66 15).