De Hellemond Gift is het (relatie)geschenk van de Helmonder aan de Helmonder. De waardebon is op de markt gebracht met het idee de bestedingen in Helmond te stimuleren en zo een leefbare stad met een goed winkelaanbod te houden.

Sinds enkele jaren bestaat de HellemondGift waardebon, uitgegeven door een Helmondse stichting zonder winstoogmerk. Doel is om Helmonds geld te behouden voor de lokale economie van Helmond, een bescheiden tegenwicht t.o.v. de grote internet reuzen, immers zonder de middenstand, bijv. geen sponsor voor de plaatselijke voetbalclub, geen zaterdag morgen vrijetijdsbesteding voor onze jeugd.

Alleen ondernemingen (acceptanten) die fysiek gevestigd zijn in Helmond mogen gratis meedoen, inmiddels plm. 150 acceptanten, daarentegen mag de bon natuurlijk ingeleverd worden door gebruikers uit de gehele regio. Geld is HET smeermiddel van de economie, de HellemondGift is het smeermiddel voor de Helmondse economie.

Inmiddels is er 700.000 euro omgezet met de bon en zijn er ook nog bonnen onder de mensen op dit moment. Gemeente Helmond (welkomstpakket en eindejaars beloning voor de ambtenaren) en veel instanties en ondernemingen bestellen de bon inmiddels om mensen te belonen, als cadeau, of gewoon om te verrassen. Het zou mooi zijn als veel bonnen in de Helmondse horeca kunnen wordt\en besteed.

Je kunt gratis acceptant worden van de bon. Je doet gratis mee met de reclame campagnes in Weekkrant De Loop, de website en op social media (vooral Facebook). Alleen bij het declareren betaal je een kleine fee.

Meer informatie

Zeker in deze tijd is het belangrijk om je te verenigen, samen met alle Helmonders. Vragen of meer info, kun je contact opnemen met Stichting HellemondGift, de heer Ad Klaasen: info@hellemondgift.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens