Cybercrime is helaas niet meer weg te denken in onze digitale werkomgeving en kan leiden tot aanzienlijke financiële en operationele schade. 1 op de 5 bedrijven in Nederland maakt inmiddels kans slachtoffer te worden van cybercrime.

CyberVeilig Westfriesland heeft het bestuur van KHN Noord-Holland gevraagd onderstaand workshop uitnodiging met jou als KHN lid te delen.

In deze workshop maak je kennis met de wereld van cybercrime. Hoe gaan cybercriminelen te werk en wat gebeurt er als je bent gehackt. Maar belangrijker nog, waar zitten de risico’s voor bedrijven en hoe kan je voorkomen dat je gehackt wordt! Deze bijeenkomst is interactief, geeft je een goed beeld van de risico’s die je als bedrijf loopt en je krijgt praktische handvatten mee ter voorkoming van cybercrime.

Wanneer: Maandag 5 juni 2023
Tijd: 10.00 tot 12.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur)
Waar: Restaurant Uitspanning De Nadorst, Westerblokker 171 in Blokker

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link.

De workshop wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Platform Veilig Ondernemen (PVO) Noord-Holland, partner in veilig ondernemen.

CyberVeilig Westfriesland is opgezet vanuit het collectieve bedrijfsleven en werkt nauw samen met de Westfriese ondernemersverenigingen. Ons doel is om de digitale weerbaarheid van bedrijven te verhogen. Door risico’s uit te sluiten die de continuïteit in gevaar kunnen brengen. Het security expertteam staat 24/7 klaar om jouw organisatie te adviseren, begeleiden en ondersteunen in digitale weerbaarheid. Onafhankelijk en zonder winstoogmerk.

www.cyberveiligwestfriesland.nl en www.pvonh.nl.