Nu alle horecabedrijven weer geopend zijn zien we dat allerlei overheidsdiensten ook weer frequenter controles uitoefenen. De Nederlandse Voedsel Waren Autoriteit (NVWA) controleert weer veel bedrijven in Amsterdam. Focuspunten daarbij zijn controles m.b.t. hygiëne, maar ook of de voorschriften uit de hygiënecode strikt worden nageleefd. Neem bijvoorbeeld de schoonmaakplannen, registratie- en terugkoel processen. Ook is er veel aandacht voor ongedierte bestrijding.

Steeds vaker is er direct sprake van een boete zonder eerst een waarschuwing te hebben gekregen. Wil je weten hoe je dit kunt voorkomen?Kom zelf of stuur een van je medewerkers naar onze workshop Hygiënecode.

KHN Amsterdam organiseert een workshop van ongeveer 2 uur waarin wordt uitgelegd hoe je de belangrijkste regels uit de hygiënecode kunt toepassen en hoe je de voedselveiligheid en hygiëne kunt bewaken.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor horecaondernemers en alle medewerkers die te maken hebben met het bereiden van eten en drinken.

Inhoud van de workshop

Aan het einde van de workshop:

  • Ben je op de hoogte van de HACCP-eisen;
    Weet je welke stappen je moet ondernemen om voedselveilig te werken;
  • Weet je hoe je de belangrijkste theorie kunt toepassen in de praktijk, je leert onder andere hoe je de formulieren moet invullen en controles moet uitvoeren.

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden klik hier.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens