Verantwoord en veilig omgaan met eet- en drinkwaren. Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode voor de horeca (van 1 april 2016) te werken. Door deze workshop weet je precies hoe je voldoet aan de wet.

Het is belangrijk om op een verantwoorde en veilige manier om te gaan met eet- en drinkwaren. Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-eisen. Deze eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca. De Nederlandse Voedsel Waren Autoriteit (NVWA) controleert regelmatig horecabedrijven of de regels correct worden toegepast.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor horecaondernemers en alle medewerkers die te maken hebben met het bereiden van eten en drinken.

Inhoud van de workshop

Aan het einde van de workshop weet je:

  • Wat de HACCP-eisen zijn
  • Welke stappen je binnen jouw bedrijf moet ondernemen om voedselveilig te werken
  • Hoe je de belangrijkste theorie kunt toepassen in de praktijk; je leert onder andere hoe je de formulieren moet invullen en controles moet uitvoeren

Programma

Aanvang 10.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur) tot circa 13.00 uur. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Daarna is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Het is ook mogelijk om een (incompany) afspraak in te plannen om op een later moment één op één met de adviseur jouw bedrijf te doorlopen. Deze Workshop kun je ook incompany volgen.

Wanneer? 23 maart 2020
Tijd? 10.00 - 13.00 uur
Waar? Park Plaza Eindhoven, Geldropseweg 17 in Eindhoven

Kosten & betaling

Deze workshop wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. KHN-leden betalen €149,- (exclusief btw) per persoon. De prijs voor niet-leden is € 215,- (exclusief btw) per persoon. Na afloop ontvang je een factuur van Horeca Maatwerk.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor deze workshop.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens