Verantwoord en veilig omgaan met eet- en drinkwaren. Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode voor de horeca (van 1 april 2016) te werken. Door deze workshop weet je precies hoe je voldoet aan de wet.
Het is belangrijk om op een verantwoorde en veilige manier om te gaan met eet- en drinkwaren. Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-eisen. Deze eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca. De Nederlandse Voedsel Waren Autoriteit (NVWA) controleert regelmatig horecabedrijven of de regels correct worden toegepast.
De workshop is bedoeld voor horecaondernemers en alle medewerkers die te maken hebben met het bereiden van eten en drinken.
Aan het einde van de workshop weet je:
Aanvang 10.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur) tot circa 13.00 uur. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Daarna is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Het is ook mogelijk om een (incompany) afspraak in te plannen om op een later moment één op één met de adviseur jouw bedrijf te doorlopen. Deze Workshop kun je ook incompany volgen.
Wanneer? 23 maart 2020
Tijd? 10.00 - 13.00 uur
Waar? Park Plaza Eindhoven, Geldropseweg 17 in Eindhoven
Deze workshop wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. KHN-leden betalen €149,- (exclusief btw) per persoon. De prijs voor niet-leden is € 215,- (exclusief btw) per persoon. Na afloop ontvang je een factuur van Horeca Maatwerk.