Wat kan en mag als jouw medewerker zich ziek meldt? En wat mag je van je medewerker verwachten tijdens zijn ziekte? Meld je aan voor de workshop Ziekteverzuim en re-integratie van Horeca Maatwerk en weet hoe het zit.
Voor wie?
De workshop is bedoeld voor horecaondernemers en hun (leidinggevende) medewerkers.
Aan het einde van de workshop weet je:
Programma
De overheid verschuift steeds meer risico's naar de werkgever. Daarom is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn. Weet wat je kan, mag en moet doen om een zieke medewerker weer aan het werk te helpen. In een halve dag krijg je uitleg over de verantwoordelijkheden die een zieke werknemer met zich meebrengt voor jou als werkgever.
De workshop geeft een verdieping op het onderdeel 'Ziekte' uit de Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de Horeca'. Aanvang 9.30 uur, einde 13.00 uur.
Wanneer? 19 november 2019
Waar? Postillion Arnhem, Europaweg 25 in Arnhem
Hoe laat? aanvang 09.30 uur
Kosten & betaling
Deze training wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. De kosten voor deze workshop zijn €175,00 per persoon voor KHN-leden en €225,00 per persoon voor niet-leden (exclusief btw). Je ontvangt na afloop van de training een factuur van Horeca Maatwerk.
Aanmelden voor deze workshop kan hier >>>>