Verschillende restaurants op en rondom het Leidseplein en Max Euweplein gaan meer gezonde en duurzame gerechten op de kaart zetten. Zo wordt de groene en gezonde keuze toegankelijker gemaakt!

Duurzame en gezonde gerechten komen op de kaart bij Amsterdamse restaurants in de Leidsebuurt. De gemeente Amsterdam ondersteunt dit initiatief en hoopt zo een zo breed mogelijk publiek aan te spreken.

YourChoice

Ieder restaurant maakt een eigen YourChoice gerecht: een gerecht met meer groenten, verse ingrediënten uit het seizoen of producten uit de regio. Belangrijk is dat het duurzame, gezonde én lekkere gerechten zijn!

Je herkent de deelnemende restaurants aan de sticker van YourChoice op de deur. Ook de gerechten op de kaart herken je aan de sticker.

Nieuwsgierig geworden welke restaurants meedoen?

Neem dan een kijkje op de website van Greendish Restaurants van morgen - horecaondernemers leidsebuurt. Of bekijk de flyer van YourChoice Lekker, duurzaam en gezond.

Zie ook het persbericht van de Gemeente Amsterdam: Restaurants van Morgen: duurzaam en gezond eten in theaterdistrict - Gemeente Amsterdam.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens