Na twee succesvolle Omgevingsdialogen in februari en maart van dit jaar zien we je graag weer op dinsdag 10 november van 19.30 tot 21.00 uur voor de 3e Omgevingsdialoog, online! Doe je mee?

Vorige keren werden de belangrijkste opgaven voor Zandvoort en Bentveld besproken. Deze zijn nu vertaald naar mogelijke toekomstperspectieven voor de gemeente. Er wordt gekeken naar de vijf thema’s, Ruimte, Economie, Samenleving, Duurzaamheid en Mobiliteit, voor het jaar 2040. Hoe zie je de toekomst van uw gemeente? Samen wordt bepaald wat het verhaal van Zandvoort en Bentveld is - nu én in de toekomst!

Je kunt je aanmelden voor de online bijeenkomst door een e-mail te sturen naar omgevingsvisie@zandvoort.nl. Het programma met meer informatie ontvang je ongeveer een week van tevoren.

Meer weten over de Omgevingswet in Zandvoort? Op deze pagina vind je meer informatie. Ken je iemand die deze uitnodiging op prijs stelt? Stuur hem gerust door!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens