Sinds de uitbraak van het coronavirus is de samenleving op diverse manieren hard getroffen. Al eerder zijn door Zandvoort maatregelen getroffen om de effecten van deze crisis zo veel mogelijk te beperken, naast de maatregelen op landelijk en regionaal niveau.

In de decemberrapportage 2020 en in hoofdstuk 3 van dit herstelplan zijn deze maatregelen opgenomen. De kosten ervan bedragen voor 2020 bijna € 2 miljoen. Maar er is meer nodig om Zandvoort sterk door de crisis te loodsen en daarom zijn deze herstelplannen opgesteld.

Het eerste deel van het herstelplan bevat maatregelen die op korte termijn zullen worden uitgevoerd om de korte termijn gevolgen van de coronacrisis te herstellen. Het tweede deel van het herstelplan bevat voorstellen voor incidentele investeringen om structurele verbeteringen te creëren. In beide delen van het plan worden de maatregelen gepresenteerd op basis van de drie categorieën waarin de bestedingen ten laste van het Coronafonds zijn ingedeeld.

Zie hieronder de complete plannen en lees hier de samenvatting op de site van de gemeente Zandvoort.

Herstelplan Corona Zandvoort - Korte Termijn

Herstelplan Corona Zandvoort - Lange Termijn

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens