Veel Zandvoorters ondervinden nog steeds gevolgen van de coronacrisis. Om hen een steuntje in de rug te geven, heeft de gemeente Zandvoort subsidie beschikbaar.

De coronasubsidie is bedoeld voor kleinschalige activiteiten of samenwerkingen die bijdragen aan het herstel van de lokale economie en het ondernemersklimaat versterken. Denk ook aan activiteiten die een bijdrage vormen aan de leefbaarheid, de sociale samenhang of de veiligheid van een gebied. Daarbij valt te denken aan een campagne, een workshop, een gezamenlijk plan, of een verbetering voor de toekomst van uw bedrijfsvoering.

Naast inwoners en ondernemers, kunnen ook ZZP’ers, culturele en maatschappelijke organisaties en een subsidieaanvraag doen. Er is maximaal € 1.000,- beschikbaar voor een individueel initiatief en maximaal € 10.000,- voor collectieve initiatieven.

Subsidie corona Zandvoort aanvragen?

Heb je een goed idee, gericht op het herstel van Zandvoort of een versterking van de leefbaarheid of het ondernemersklimaat? Kun je voor de uitvoering ervan een financiële bijdrage gebruiken? In de subsidieregeling lees je of jouw idee voldoet aan de voorwaarden. Op www.zandvoort.nl/producten-en-diensten-op-alfabet/corona-stimuleringssubsidie kun je de subsidieregeling lezen en subsidie aanvragen.

Corona Herstelplan

Sinds de uitbraak van het coronavirus leven we in ongekende tijden waarin ook de Zandvoortse economie hard is getroffen. De gemeente Zandvoort heeft daarom een Corona Herstelplan ontwikkeld om Zandvoort sterker uit de crisis te laten komen. Onderdeel van dit plan is onder andere deze Corona Stimuleringssubsidie.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens