Op woensdag 8 november heeft het bestuur van KHN Purmerend - Beemster vergaderd bij Kozee Eten en Drinken in Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Bestuurssamenstelling
Peter Vagevuur van Boss Restaurant heeft aangegeven door drukte en te weinig verbinding met de ondernemers in de Beemster zijn functie in het bestuur neer te leggen. Om de verbinding met de ondernemers in Beemster te behouden, zoeken we naar ondernemers die eens willen aansluiten in de bestuursvergadering. Wil je ook eens meepraten in het bestuur? Laat het ons weten via purmerend@khn.nl.

21 mei inspiratietour Breda
Zet in je agenda! Na de successen van de verschillende inspiratietours naar onder andere Zwolle, hebben we weer een volgende versie in de planning staan. Dinsdag 21 mei 2024 willen we graag met de ondernemers uit Purmerend, Beemster en omstreken naar Breda. We maken weer een mooi programma waar we verschillende inspirerende horecazaken bezoeken. Hou de mail in de gaten!

Bestuurlijk overleg gemeente
Op maandag 18 september hebben we het bestuurlijk overleg gehad met de gemeente. Zodra het verslag hiervan binnen is, delen we het met de leden.

Status Collectieve Horeca Ontzeggingenbeleid
Met een Collectieve horecaontzegging (CHO) kunnen horecaondernemers binnen een bepaald uitgaansgebied notoire overlastgevers uit hun zaak weren. Binnenkort is het mogelijk het CHO weer in te zetten in Purmerend en Beemster. Op dit moment wordt de app en de website klaargemaakt onder de naam Horecaontzeggingen. Zodra dat klaar is, start er een pilot in Zandvoort en Enschede. Vervolgens kan het CHO opgestart worden in Purmerend en Beemster met de bedrijven die zich eerder opgegeven hebben. Tegen die tijd wordt de publiciteit opgezocht en organiseren we een informatiebijeenkomst voor deelnemers en potentiële deelnemers.

6 december ledenvergadering
Op woensdag 6 december organiseren we vanaf 11.00 uur de ALV van KHN Purmerend – Beemster bij Kavel II. Goed als je erbij bent zodat we de punten op kunnen pakken die voor jou interessant zijn! Zet alvast in je agenda!
Punten voor deze vergadering kun je aanleveren via purmerend@khn.nl.

Website KHN Purmerend - Beemster: http://www.khn.nl/purmerend

Facebook KHN Purmerend - Beemster

Heb je Facebookpagina al geliked? Klik hier.