Roermond, een stad die doordrenkt is van bourgondische gastvrijheid en culinaire geneugten, nodigt uit tot een carrière in de horeca. Met de nieuwe campagne "Zet Roermond Aan!" werken maar liefst 20 horecaondernemers uit Roermond en omstreken samen om personeel te werven.

Zowel jongeren en horecastudenten, die hun studie met een leuke bijbaan willen combineren, als horecamedewerkers die door willen groeien worden aangesproken om samen Roermond aan te zetten.

"Van de gezellige terrassen in de zomerzon en het sprankelende nachtleven tot aan bruiloften en evenementen: Roermond biedt voor ieder wat wils," verklaart Marieke Klauwers van restaurant Bubbles & Bites in Roermond, één van de initiatiefnemers van deze campagne. "Het maakt niet
uit of je op zoek bent naar een bijbaan naast je studie of fulltime wilt werken: binnen de horeca in en rondom Roermond zijn er talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen." Alleen door de tomeloze inzet van gepassioneerde horecaondernemers en hun teams kunnen gasten elke dag weer genieten.

Roermond biedt niet alleen kansen voor jongeren en ervaren horecapersoneel, maar ook voor degenen die hun passie willen omzetten in een carrière. Met opleidingen van FoodLab Limburg en Gildefood & Hospitality College van Gilde Opleidingen, in samenwerking met de lokale
horecaondernemers, kunnen studenten in Roermond leren en werken in de praktijk.

"De horecaopleiding in Roermond biedt een unieke kans om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen, terwijl je deel uitmaakt van een dynamische en gastvrije gemeenschap," zegt Marieke Klauwers. "Of je nu achter de bar of in de bediening staat, in de keuken of bij een
evenement werkt, we beloven een omgeving waar je kunt groeien en bloeien."

"Kom studeren in Roermond en Zet Roermond aan!" moedigt Janou Martens-Goetstouwers, Beleidsadviseur Economie van Gemeente Roermond aan. “Dit initiatief van de horecaondernemers, in samenwerking met andere partners, is een geweldige boost voor de zichtbaarheid en werkgelegenheid in Roermond. We zijn trots op onze horeca en dat mag gedeeld worden!”

De campagne Zet Roermond Aan! wordt mede mogelijk gemaakt door: Koninklijke Horeca Nederland, Gemeente Roermond, Eye Movement Media Producties, FoodLab Limburg, WeAreRoermond en Appart Full Service Marketing Bureau.

Voor meer informatie over vacatures en de horecaopleiding in Roermond, bezoek http://www.zetroermondaan.nl/. Bij vragen over de inhoud van dit persbericht kunt u contact opnemen met Carmen Klein: carmen@appart.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens