Dit jaar komt de 18e editie uit van de Zomerinfo Peel en Maas. Zij stellen gratis een pagina ter beschikking om aandacht te vestigen op de vele horeca die Peel en Maas rijk is. Meld je snel aan voor deze actie!

Het bestuur van KHN Peel en Maas maakt je graag attent op dit leuke initiatief vanuit het centrummanagement. Lees meer over deze leuke actie, waar bijvoorbeeld jouw foto aan moet voldoen en dan zien we ook jou straks graag terug in de Zomerinfo van 2021.

En voor nu... veel succes voor degenen die het terras kunnen en willen openen en voor allemaal... hou vol!


Aan alle horeca ondernemers Peel en Maas


Onderwerp ’Hart voor de Horeca’ Zomerinfo 2021

Beste ondernemers,

Dit jaar geven wij de 18e editie uit van de Zomerinfo Peel en Maas. Deze zal op 26 juni huis aan huis verspreid worden in Peel en Maas en daarnaast op 32 vakantieverblijven in en om onze gemeente worden uitgereikt aan alle toeristen. De inhoud met alle vrijetijdsbestedingen en evenementen is een brochure die erg gewild is onder de vakantiebezoekers op de vakantieparken die weer goed gevuld zijn deze zomer.

Het idee is om een pagina te wijden aan alle Horeca in Peel en Maas. Deze pagina wordt gratis ter beschikking gesteld om aandacht te vestigen op de vele horeca die Peel en Maas rijk is.

Wat vragen wij van jullie

Een foto van jullie zelf maken en insturen voor 8 mei aanstaande naar info@dtp-group.nl.

Let op! Op de foto moeten jullie als ondernemer zelf duidelijk op staan en de gezichten duidelijk herkenbaar. De foto’s mogen gemaakt worden via de telefoon en daarna versturen.

Wat is de bedoeling

Wij gaan alle foto’s plaatsen in een hartvorm met een mooie omschrijving over de horeca bij onze inwoners van Peel en Maas en de vakantiebezoeker extra onder de aandacht te brengen.

Mochten er nog vragen zijn kun je altijd even bellen met Jan Bouten (06 10 92 73 59) of met Rudy Gommans (06 41 29 50 16).

Wij hopen van jullie allemaal foto’s te mogen ontvangen zodat we heel Peel en Maas in beeld kunnen brengen.

Rest ons nog jullie nog een fantastische zomer toe te wensen.

Met vriendelijke groeten,

Jan Bouten

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens