Pinnen en contactloos betalen dragen bij aan de strijd tegen de verdere verspreiding van het coronavirus en vergroten de veiligheid in de horeca. Vraag gasten daarom om te pinnen bij afhalen en bezorging.

Limiet contactloos verhoogd

Gasten die contactloos willen betalen, hoeven voorlopig minder vaak een betaalautomaat aan te raken. De limiet voor contactloos betalen wordt namelijk vanaf deze week verhoogd tot en met 50 euro. Hier hoef je zelf niets voor te doen, het wordt volledig automatisch ingevoerd.

Vermijd handcontact

Bij contant betalen komen gast en medewerker vaak met elkaar in aanraking en dat is vanwege het coronavirus ongewenst. Als gasten echt niet kunnen pinnen of toch contant willen betalen, wissel dan het geld zonder handcontact.

Informeer jouw gasten

Om jouw gasten te laten weten dat je pinnen stimuleert kun je gebruik maken van speciaal promotiemateriaal. Kijk hiervoor op: https://www.pin.nl/ondernemer/...

Gerelateerde standpunten

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens