Afdeling Oldenzaal

KHN afdelingsnieuws

Workshop Dossieropbouw en ontslag op 17 september in Zwolle

06-08-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Lokaal horecanieuws in de media

Gerald Keizer: van krantenbezorger tot Oldenzaalse cafébaas

17-08-2019 - OLDENZAAL - Het is een vreemde eend in de bijt. In de Marktstraat in Oldenzaal, tussen historische panden als het JW Racerhuis, het Mighoriushuis en het Palthe-huis, zit al meer dan veertig jaar café 't Hypotheekje. "Ik bepaal wat hier gebeurt." Rene Beune 17-08-19, 12:12 Delen per e-mail Sluit Hij zit buiten te wachten op het bezoek, Gerald Keizer. Met een zwart leren giletje over de schouders. "Dat hoort bij mij", zegt hij. "Die ik nu aan heb is 25 jaar oud.

Gerald Keizer: van krantenbezorger tot Oldenzaalse cafébaas

17-08-2019 - OLDENZAAL - Het is een vreemde eend in de bijt. In de Marktstraat in Oldenzaal, tussen historische panden als het JW Racerhuis, het Mighoriushuis en het Palthe-huis, zit al meer dan veertig jaar café 't Hypotheekje. "Ik bepaal wat hier gebeurt.