Afdeling Ommen

KHN afdelingsnieuws

Laat je inspireren door PIMP in Theater Buitensoos

19-02-2019
-

Maandagavond 4 maart is Theater Buitensoos het bolwerk van gastvrijheid tijdens de PIMP Theatershow. Volgens velen het leukste personeelsuitje voor de horeca. Nu te boeken met 5 euro korting. Zorg dat je erbij bent!

Save the date! ALV en Horecatour KHN Ommen op 16 april 2019

18-02-2019
-

Noteer alvast in je agenda! Dinsdag 16 april om 15.00 uur houden we een Algemene ledenvergadering met aansluitend de jaarlijkse horecatour. 

Cursus Social Media t/m 14 fte's op 11 maart in Zwolle

12-02-2019
-

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van je gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe word je actief op social media? Waar moet je beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet je in een dag hoe je jouw social media organiseert.

Workshop Bedrijfsoverdracht Bedrijfsbeëindiging op 11 maart in Zwolle

12-02-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Basistraining Bhv op 25 maart in Enschede

11-02-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Cursus Marketing in de horeca op 18 maart in Arnhem

05-02-2019
-

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet je hoe je verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar jouw horecabedrijf te trekken.

Heb jij als ondernemer behoefte aan extra koks in je keuken? Nieuw bij het Deltion College! Leergang Aankomend Kok

05-02-2019
-

Nieuw bij het Deltion College! Leergang Aankomend Kok. Heeft u als ondernemer behoefte aan extra koks in uw keuken? Wilt u medewerkers nog voor de zomer in twaalf wekelijkse lesdagen de essentiële basisvaardigheden van een kok aanleren en snel kunnen inzetten in uw keuken?

Ommer Biertapwedstrijden 2019

30-01-2019
-

Na een zeer geslaagde editie van de Open Ommer Biertapwedstrijden 2018, organiseert KHN Ommen ook dit jaar weer de Open Ommer biertapwedstrijden 2019.

Het kan weer! Investeren in de Overijsselse vrijetijdssector met PMPC 2.0

30-01-2019
-

Bent u die bevlogen ondernemer in de vrijetijdssector die de verbinding aan durft te gaan? De provincie Overijssel zoekt ondernemers die samen met een partner nieuwe producten willen ontwikkelen en realiseren. Zo maken en houden we Overijssel aantrekkelijk. Samenwerken verdient meer!

Toerisme- en Vrijetijdscongres Overijssel 26 februari

25-01-2019
-

Gastvrij Overijssel nodigt u van harte uit voor de vierde editie van het Toerisme- en Vrijetijdscongres Overijssel! Het aantal toeristen neemt in de komende jaren gestaag toe. Dat biedt kansen. Wat betekent dat voor Overijssel? Welke trends & ontwikkelingen kunnen we de komende jaren verwachten? Welke plannen heeft de provincie met onze sector? En hoe blijven we als sector daadwerkelijk gastvrij? Laat u inspireren op hèt vrijetijdscongres van Overijssel!

Lokaal horecanieuws in de media

Save the date! ALV en Horecatour KHN Ommen op 16 april 2019

19-02-2019 - Noteer alvast in je agenda! Dinsdag 16 april om 15.00 uur houden we een Algemene ledenvergadering met aansluitend de jaarlijkse horecatour.  Noteer alvast in je agenda! Dinsdag 16 april om 15.00 uur houden we een Algemene ledenvergadering met aansluitend de jaarlijkse horecatour.  Samen met het College, de Raad, het bestuur van de Bissingh, HVO en de Oranjevereniging willen we weer een drietal collega bedrijven bezoeken.

Blokhuis, Nijmeijer, Nijeboer en Meijering plaatsen zich voor Krembassy via tweede voorronde

18-02-2019 - Op vrijdagavond 15 februari werd er in café Kremer de 2e voorronde gespeeld van het langstlopende darttoernooi van Nederland de Krembassy. Er zijn 9 voorrondetoernooien en iedere voorronde kunnen er 35 spelers meedoen. Deze avond hadden zich ook al weken van tevoren 35 personen opgegeven. De deelnemers kwamen weer overal vandaan, Ommen, Hardenberg, Staphorst, Emmer Compascum, de Krim, Geesteren, Weerselo, Coevorden, Klazienaveen, Almelo, Nijverdal. Er werd gestart om 19.

Minderjarig meisje lastiggevallen door man tijdens fietstocht door bos bij Lemele

16-02-2019 - Een minderjarig meisje is gisteravond tijdens het fietsen in Lemele lastiggevallen door een onbekende man. Wat er precies is gebeurd meldt de politie niet, maar de situatie was wel dusdanig dat er uitgebreid forensisch onderzoek is verricht. Het meisje fietste vrijdagavond tussen 18.30 en 18.45 uur vanaf restaurant en camping De Nieuwe Brug over de Lemelerweg (N347) naar de Beukenallee, op de grens van buurtschap Archem, vlak bij haar woonplaats.