Afdeling Oost Zeeuwsch Vlaanderen

KHN afdelingsnieuws

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) 14 mei in Nieuwdorp

01-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Dit zijn alle helden en heroes:

18-04-2019 - Azat Erdem (20) uit Schoondijke: heeft zich ondanks zijn taalachterstand niet uit het veld laten slaan!Berhan Tafere (28) uit Middelburg: vluchtte uit Eritrea en leert nu Nederlands en helpt anderen.Bryan Vink (19) uit Hulst & Wesley van de Voorde (24) uit Vogelwaarde: wonnen samen de tweede prijs tijdens de strijd om de Toerisme Bokaal.Chris Dijst (20) uit Dreischor & Elise van der Marel (19) uit Middelburg: hebben samen ruim 400 euro...

Terugkeer van De Ronde van Wouw

16-04-2019 - ROOSENDAAL - Café Zalen Donkenhof deed afgelopen week haar naam als wielercafé en clubhuis van RTC De Molenrijders, alle eer aan. Wielerliefhebbers, de Vlaamse commentator José de Cauwer en columnist Alex van der Hulst, werden deelgenoot van het initiatief om de Ronde van Wouw nieuw leven in te blazen.

'De grootste hobbel voor Perkpolder is genomen'

11-04-2019 - René Ruissen is sinds vorig jaar de wethouder van Hulst die gaat over het hoofdpijndossier in de gemeente: Plan Perkpolder. Van de voormalige veerhaven moet een levendig gebied gemaakt worden met woningen, een hotel, een golfbaan en een jachthaven voor 350 tot 500 boten. Jaren wordt er al over gesproken. Recent is besloten dat het op grote schaal ophogen van een deel van het gebied met vervuilde grond niet doorgaat. Nu dat besluit er ligt, is volgens Ruisen de tijd aangebroken voor actie.