Afdeling Oost Zeeuwsch Vlaanderen

KHN afdelingsnieuws

Enquête huisvesting arbeidsmigranten provincie Zeeland

19-08-2019
-

Arbeidsmigranten vervullen nu en in de toekomst een belangrijke rol bij het invullen van vacante arbeidsplaatsen in Zeeland. Het succesvol aantrekken van arbeidsmigranten begint bij voldoende, geschikte huisvesting. Op basis van dit onderzoek willen we de behoefte aan arbeidsmigrantenhuisvesting bepalen. Dit is in het belang van het bedrijfsleven, gemeenten en de arbeidsmigranten.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.