Leren via KHN Academie

KHN vindt leven lang ontwikkelen heel belangrijk voor iedereen die in de horeca werkzaam is. Door als ondernemer zelf te blijven bijleren en te investeren in de ontwikkeling van je mensen, werk je aan de toekomstbestendigheid van je bedrijf. Er zijn tal van mogelijkheden en bijleren hoeft lang niet altijd te betekenen dat je terug moet naar school. Er zijn tegenwoordige heel veel online mogelijkheden en er zijn al modules die je in een paar dagen of nog minder kunt doen!

De KHN Academie geeft toegang tot een groeiend opleidings- en cursusaanbod dat laagdrempelig is en aansluit op de praktijk. Veel cursussen en opleidingen kunnen worden afgesloten met een officieel mbo- of SVH- branchediploma of -(deel)certificaat. Zo is de kwaliteit gegarandeerd. We proberen met ons aanbod aansluiting te zoeken bij bestaande subsidieregelingen en natuurlijk krijgen leden korting!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens
Cursus_H0A6685

Workshops & cursussen

Gedurende het jaar organiseert KHN cursussen, workshops en trainingen door heel Nederland. Zo kun je in een (halve) dag jouw kennis op het gebied van personeel, marketing of social media bijspijkeren. Ook kun je bij ons terecht voor een aantal verplichte horecadiploma's. Bekijk het cursusaanbod en meld je direct aan.

Lees meer
Khn e learning ipad horeca leren kwaliteit

SVH e-learnings

In het kader van ‘Leven Lang Ontwikkelen’ bieden in samenwerking met SVH een breed aanbod aan online e-learning modules aan, exclusief voor KHN- leden van KHN. Je kunt al een e-learning volgen vanaf € 2,25.

Lees meer
Cursus en trainingen KHN 1

HOC.nl Horeca Opleidingen

Sociale Hygiëne, HACCP, SVH Leermeester. Leden van Koninklijke Horeca Nederland krijgen 15% korting op het lesgeld bij HOC.nl. Bekijk het cursusoverzicht.

Cursusoverzicht
Hero image KHN Academie

Online leren

Online leren, of e-learning, voor horecaondernemers kan gratis of met korting via Koninklijke Horeca Nederland in samenwerking met SVH en andere partners

Lees meer
KHN Amsterdam Cursus Zieke werknemer

Cursussen KHN Amsterdam

Trainingen, cursussen en workshops op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in Amsterdam.

Meld je aan...
Training Modriaan Den Haag

Cursussen KHN Zuid-Holland-Noord

Trainingen op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in de Regio Zuid-Holland-Noord met uiteenlopende (actuele) onderwerpen.

Lees meer