Annuleringsvoorwaarden trainingen & workshops

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen.

Kosteloos annuleren voor een cursus, workshop of training van KHN, kan tot 2 weken (14 dagen) voor aanvang van de cursus. De annulering kan alleen schriftelijk per mail aan khncursussen@khn.nl.

Annulering en kosten

Indien een cursus minder dan 14 dagen voorafgaande aan de cursus wordt geannuleerd, dan gelden de volgende regels:

  • Bij annulering tot en met 7 dagen voor aanvang van de cursus, workshop of training wordt 50% van het cursusbedrag in rekening gebracht.
  • Bij annulering minder dan 7 dagen voor aanvang van de cursus, workshop of training wordt het volledige cursusbedrag in rekening gebracht. Dat geldt ook in geval van no-show.

Vervanging?

Indien een deelnemer verhinderd is, kan een andere deelnemer (van hetzelfde bedrijf) zijn plaats innemen. Dit dient van tevoren per e-mail (khncursussen@khn.nl) te worden aangegeven. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Annulering door Koninklijke Horeca Nederland

KHN behoudt zich het recht voor om tot zes dagen voor aanvang van de cursus, workshop of training deze te annuleren wegens onvoldoende deelname. Van onvoldoende deelname is sprake indien zich tot zeven dagen voor aanvang van de cursus, workshop of training minder dan tien betalende deelnemers hebben aangemeld.