Kosteloos annuleren tot zeven werkdagen voor aanvang

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Deze annuleringsregeling geldt ook voor cursussen, workshops en trainingen die verzorgd worden door KHN Advocaten & Juristen.

Kosteloos annuleren voor een cursus, workshop of training van KHN en van KHN Advocaten & Juristen, kan tot zeven werkdagen voor aanvang van de cursus. De annulering kan alleen schriftelijk (per brief) of per e-mail worden gedaan via het volgende adres:

Koninklijke Horeca Nederland
Pelmolenlaan 10
3447 GW Woerden
E-mail: khncursussen@khn.nl

Annulering en kosten

Indien een cursus later dan zeven werkdagen voor de cursus wordt geannuleerd, dan gelden de volgende regels:

  • Bij annulering tot en met de dag voor aanvang van de cursus, workshop of training wordt 50% van het cursusbedrag in rekening gebracht.
  • Bij annulering op de dag van de cursus, workshop of training zelf wordt het volledige cursusbedrag in rekening gebracht. Dat geldt ook in geval van no-show.

Vervanging?

Indien een deelnemer verhinderd is, kan een andere deelnemer (van hetzelfde bedrijf) zijn plaats innemen. Dit dient van tevoren met KHN schriftelijk (via post of e-mail) te worden afgestemd. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Annulering door KHN of KHN Advocaten & Juristen

KHN en KHN Advocaten & Juristen behouden zich het recht voor om tot zes dagen voor aanvang van de cursus, workshop of training deze te annuleren wegens onvoldoende deelname. Van onvoldoende deelname is sprake indien zich tot zeven dagen voor aanvang van de cursus, workshop of training minder dan tien betalende deelnemers hebben aangemeld.

Kies een andere

Kies een andere cursus, workshop of training uit ons overzicht.

Workshops & Cursussen

Cursus-samenwerken

Workshops & Cursussen

Meer cursussen