Afdeling Oss

KHN afdelingsnieuws

Restaurant Herperduin failliet

17-04-2019
-

Het bekende restaurant van uitbater Freddie van Dorst was al enige tijd dicht. Op de deur hing een briefje met de simpele mededeling “vanaf heden gesloten”.

Ons Cafeeke in Oss wordt “bar ’t Huukse”

15-04-2019
-

Sinds een maand is Oss weer een café rijker. Waar jarenlang “Ons Cafeeke” was gevestigd, opende begin maart “Bar ’t Huukske” aan de Oostwal 190 in het Osse centrum.

Fitland hotels Helmond, Leiden, Sittard en Oss overgenomen door Fletcher groep

15-04-2019
-

Fletcher Hotels neemt per 1 mei de City Resort Hotels in de steden Helmond, Leiden, Sittard en Oss over.

Herberg De Keurvorst in Ravenstein ter overname

10-04-2019
-

Eigenaar en uitbater Han van den Berg heeft via makelaar Hormax zijn bedrijf in de etalage gezet. De vraagprijs is op aanvraag.

Metamorfose La Colline in Oss

10-04-2019
-

De enige Osse brasserie La Colline heeft grootse plannen! Sinds maandag is de horecagelegenheid gesloten om zich op te maken voor een grote verbouwing.

Mortiergranaat gebruikt bij aanslag op café ’t Berghje

10-04-2019
-

Vorig jaar augustus ontplofte een tot nu toe onbekend explosief tegen café ’t Berghje in Oss.

17 mei: Themabijeenkomst energie- en CO2-besparing

09-04-2019
-

Wil je weten hoe je energie en CO2 (en daarmee geld) kunt besparen? Kom dan 17 mei a.s. naar de themabijeenkomst voor ondernemers in Noord Brabant!

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de horeca' (1 dag) 6 mei in Eindhoven

25-03-2019
-

Waar moet je op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn jouw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouw je een correct personeelsdossier op en wanneer kun je iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Lokaal horecanieuws in de media

Koolmonoxidespoor leidt naar houtskoolgrill van restaurant in Oss: 'Maar ernst situatie dringt niet door'

16-04-2019 - OSS - De houtskoolgrill van restaurant Sunrise Argentina is de meest waarschijnlijke bron van de opeenvolgende koolmonoxide-emissies in de Osse Kruisstraat. ,,De ernst van de situatie lijkt maar niet door te dringen tot deze restauranthouder.

Ons Cafeeke in Oss wordt "bar 't Huukse"

15-04-2019 - Sinds een maand is Oss weer een café rijker. Waar jarenlang "Ons Cafeeke" was gevestigd, opende begin maart "Bar 't Huukske" aan de Oostwal 190 in het Osse centrum. Sinds een maand is Oss weer een café rijker. Waar jarenlang "Ons Cafeeke" was gevestigd, opende begin maart "Bar 't Huukske" aan de Oostwal 190 in het Osse centrum. Het horecabedrijf wordt gerund door Manda van den Bergh-Netten, de vrouw van Antoine van de Bergh die bekend is als eigenaar van café-zaal 't Berghje.

Fitland hotels Helmond, Leiden, Sittard en Oss overgenomen door Fletcher groep

15-04-2019 - Fletcher Hotels neemt per 1 mei de City Resort Hotels in de steden Helmond, Leiden, Sittard en Oss over. Fletcher Hotels neemt per 1 mei de City Resort Hotels in de steden Helmond, Leiden, Sittard en Oss over. De hotel groep heeft met deze aankoop 99 hotels, verspreid over heel Nederland. Bij deze overname blijft het overgrote deel van de medewerkers hun baan behouden. Niet alleen de exploitatie van de hotels wordt overgenomen, maar ook de rechten en plichten van werknemers.