Afdeling Oss

KHN afdelingsnieuws

Extra cursus ingepland Wet Arbeidsmarkt in Balans nu ook in Brabant!

19-08-2019
-

Ben en blijf up to date van de ontwikkelingen van het arbeidsrecht. Kom ook naar de ochtendsessie op 10 oktober!

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 16 september in Helvoirt

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Eigenaar café ’t Libre overleden

25-07-2019
-

Frans van der Wielen, mede-eigenaar van genoemd café is op 21 juli overleden.

Innesto wint 87e plek in Terrassen Top 100 – ‘Geen massale bedoening!’

25-07-2019
-

Met Innesto in Asten wist horecaondernemer Danny Driessen samen met zijn partner René Verstappen dit jaar de 87e plek in de Terrassen top 100 van Misset Horeca te veroveren. Wij spraken Driessen over dit fantastische resultaat. “Dit geeft een extra boost!”

Tapasrestaurant Onsz verhuisd van Molenstraat naar Eikenboomgaard

04-07-2019
-

Onsz was gevestigd in zalencentrum Vivaldi aan de Molenstraat. Sinds eind juni is het horecabedrijf te vinden op de plek van "Het Lokaal", wat voorheen bekend was als “De Ontmoeting”

Bar Zeven in Oss alweer gesloten

04-07-2019
-

Amper een jaar na de opening is Bar Zeven aan de Kerkstraat in Oss weer gesloten.

KHN Oss boekt succes in haar strijd tegen paracommercie

20-05-2019
-

Cultureel centrum de Groene Engel heeft al jaren de aandacht van de afdeling. De gemeente stopt min of meer gedwongen vrijwel elk jaar een fiks bedrag aan subsidie in het noodlijdende centrum.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

KHN Oss gaat 'on tour'

15-05-2019
-

Op de laatste bestuursvergadering is gesproken over een inspiratietour voor leden van KHN Oss, ook is er gesproken over een zogenaamd 'kijkje in de keuken van'. We horen graag of hier interesse voor is. 

Lokaal horecanieuws in de media

Erven van Frans van der Wielen zetten café 't Libre in Oss te koop

20-08-2019 - OSS - Café 't Libre aan de Molenstraat gaat in de verkoop. De erven van de in juli overleden eigenaar Frans van der Wielen, zijn broers en zussen, willen of kunnen de zaak niet overnemen.  Laura Romanillos 20-08-19, 11:08 Bron: BD Delen per e-mail Sluit ,,Als ik tien jaar jonger was geweest'' zegt barvrouw Annemarie van der Wielen, ,,had ik het gedaan. Ik werk hier al twintig jaar. Maar we zijn allemaal al ouder. Ik ben 63.

Restaurant Sunrise Argentina weg uit Oss na koolmonoxide-alarm

20-08-2019 - OSS - Sunrise Argentina is definitief verdwenen uit de Osse Kruisstraat. Het restaurant was al een paar maanden dicht nadat de houtskoolgrill het koolmonoxide-alarm van de bovenburen meermaals deed afgaan.  Roy van der Lee 20-08-19, 09:25 Bron: BD Delen per e-mail Sluit Halverwege april moest de brandweer in actie komen nadat de koolmonoxidemelder bij de bovenbuurman van het restaurant afging. Als schuldige werd de houtskoolgrill van de zaak aangewezen.

Osse kermis ook zonder feest 'gewoon gezellig'

19-08-2019 - Strengere geluidsnormen, flink gewijzigde feesten, en dan werkt het weer ook nog tegen. Een kermis valt om minder in het water. Maar niet in Oss. Jaap van der Doelen 19-08-19, 10:45 Bron: BD Delen per e-mail Sluit De kermisfeesten mogen door de verplaatsing naar café 't Berghje dan wel een goede 400 meter van de daadwerkelijke kermis afliggen, op de Osse kermis valt nog altijd genoeg te beleven. Een ritje in de 4G Speed Powermachine, bijvoorbeeld.