Afdeling Oss

KHN afdelingsnieuws

KHN Oss boekt succes in haar strijd tegen paracommercie

20-05-2019
-

Cultureel centrum de Groene Engel heeft al jaren de aandacht van de afdeling. De gemeente stopt min of meer gedwongen vrijwel elk jaar een fiks bedrag aan subsidie in het noodlijdende centrum.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juli in Helvoirt

20-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

KHN Oss gaat 'on tour'

15-05-2019
-

Op de laatste bestuursvergadering is gesproken over een inspiratietour voor leden van KHN Oss, ook is er gesproken over een zogenaamd 'kijkje in de keuken van'. We horen graag of hier interesse voor is. 

Restaurant Herperduin failliet

17-04-2019
-

Het bekende restaurant van uitbater Freddie van Dorst was al enige tijd dicht. Op de deur hing een briefje met de simpele mededeling “vanaf heden gesloten”.

Ons Cafeeke in Oss wordt “bar ’t Huukse”

15-04-2019
-

Sinds een maand is Oss weer een café rijker. Waar jarenlang “Ons Cafeeke” was gevestigd, opende begin maart “Bar ’t Huukske” aan de Oostwal 190 in het Osse centrum.

Fitland hotels Helmond, Leiden, Sittard en Oss overgenomen door Fletcher groep

15-04-2019
-

Fletcher Hotels neemt per 1 mei de City Resort Hotels in de steden Helmond, Leiden, Sittard en Oss over.

Herberg De Keurvorst in Ravenstein ter overname

10-04-2019
-

Eigenaar en uitbater Han van den Berg heeft via makelaar Hormax zijn bedrijf in de etalage gezet. De vraagprijs is op aanvraag.

Metamorfose La Colline in Oss

10-04-2019
-

De enige Osse brasserie La Colline heeft grootse plannen! Sinds maandag is de horecagelegenheid gesloten om zich op te maken voor een grote verbouwing.

Mortiergranaat gebruikt bij aanslag op café ’t Berghje

10-04-2019
-

Vorig jaar augustus ontplofte een tot nu toe onbekend explosief tegen café ’t Berghje in Oss.

Lokaal horecanieuws in de media

William Oomen ontvangt Osje van Verdienste

14-06-2019 - OSS - William Oomen kreeg vrijdag een Osje van Verdienste.  Oomen kreeg deze gemeentelijke onderscheiding in verband met zijn afscheid als voorzitter van de Stichting Vrienden Ouderenzorg Oss. De uitreiking was tijdens een afscheidsetentje in Restaurant Clemens in Oss. Oomen was al 25 jaar bestuurslid en 15 jaar voorzitter van de Stichting Vrienden Oomen, hij zette zich jarenlang in om ook ontspanning en welzijnsactiviteiten aan te bieden.

OM: drie keer poging tot moord

12-06-2019 - De drie mannen die verantwoordelijk worden gehouden voor een reeks van aanslagen in met name Oss wordt poging tot moord ten laste gelegd door het Openbaar Ministerie. Het gaat om drie delicten uit een lange lijst: brandstichtingen bij een woning in de Asterstraat en Aengelbertlaan en het tot ontploffing brengen van een mortiergranaat bij café 't Berghje.

Boogschutters uit alle windstreken strijken neer in Osse Naaldhof: 'weet jij nog leuke uitstapjes?'

11-06-2019 - OSS - Handboogteams uit tien landen 'all over the world' verblijven dezer dagen in hotel De Naaldhof in Oss. De Robin Hoods spreken vele talen aan de ontbijttafel, maar onderling is de voertaal 'gewoon' Engels. Haar body-clock is, na dik 24 vlieguren en ondanks het tijdverschil van tien uur, inmiddels op orde. En nu geniet de 48-jarige handboogschutter Lisa Walker uit Auckland, Nieuw Zeeland, van haar Osse ontbijtje in hotel De Naaldhof.