Afdeling Purmerend

KHN afdelingsnieuws

KHN Noord-Holland organiseert een politieke avond op 6 maart 2019

19-02-2019
-

Op woensdag 6 maart aanstaande organiseert KHN Noord-Holland een politieke avond in aanloop naar de Provinciale Verkiezingen van 20 maart. Lijsttrekkers van de grootste Noord-Hollande politieke partijen gaan die avond graag met jou als KHN-bestuurder en met horecaondernemers in gesprek over het belang en de kansen van de horeca in Noord-Holland.

Koopstroomonderzoek 2018: Online shoppen vooral effect op middelgrote centra

15-02-2019
-

Het aantal mensen dat online winkelt, blijft nog steeds toenemen. Dat heeft met name effect op middelgrote winkelcentra. Winkels in deze gebieden zien hun omzet teruglopen. Dat is een van de conclusies uit het ‘Randstad Koopstromenonderzoek 2018’. Opvallend is dat de grote centra hun positie juist verstevigen.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 26 maart in Akersloot

11-02-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Uitnodiging Ondernemersdebat Provinciale Statenverkiezing 28 februari 2019

05-02-2019
-

Kan mijn bedrijf nog wel uitbreiden? Woningen naast de fabriek? Eindelijk woningbouw in het groen?! Kan Schiphol groeien? Gaan we ook investeren in het openbaar vervoer? Waar vind ik nieuw personeel? Energietransitie doen we samen?

Jouw kans om mee te praten tijdens de horecavergadering Purmerend op 7 maart!

31-01-2019
-

KHN Purmerend nodigt je graag uit voor de ledenvergadering op donderdag 7 maart 2019 om 10.00 uur bij Spijkerman Eten en Drinken. Voor jou alle mogelijkheden om mee te praten, input te geven en jouw stem te laten horen! We zijn er immers voor jou!

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) 11 maart in Haarlemmerliede

28-01-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Samenvatting bestuursvergadering KHN Purmerend 18 januari 2019

22-01-2019
-

Op vrijdag 18 januari jl. heeft het bestuur van KHN Purmerend vergaderd bij Concordia, Koemarkt 45, Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) 25 februari in Bloemendaal

21-01-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Korte Samenvatting bestuursvergadering KHN Purmerend gehouden op 5 december 2018

12-12-2018
-

Op woensdag 5 december jl. heeft het bestuur van KHN Purmerend vergaderd bij Concordia, Koemarkt 45, Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Lokaal horecanieuws in de media

Burgemeester Purmerend over handgranat: 'Volstrekt onaanvaardbaar'

18-02-2019 - ,,Volstrekt onaanvaardbaar.'' Dat is de eerste reactie van de Purmerendse burgemeester Don Bijl als er zaterdag een handgranaat wordt gevonden op de stoep voor coffeeshop Splif aan de Achterdijk. Hij besluit diezelfde middag dat de horecazaak voorlopig gesloten moet blijven, in afwachting van nader onderzoek door de politie. Een bestuursrechtelijke maatregel, omdat de handgranaat niet het eerste incident is rond de coffeeshop.

Burgemeester Bijl legt uit waarom coffeeshop voorlopig dicht moet na vondst granaat

17-02-2019 - ,,Volstrekt onaanvaardbaar.'' Dat is de eerste reactie van de Purmerendse burgemeester Don Bijl als er zaterdag een handgranaat wordt gevonden op de stoep voor coffeeshop Splif aan de Achterdijk. Hij besluit diezelfde middag dat de horecazaak voorlopig gesloten moet blijven, in afwachting van nader onderzoek door de politie. Een bestuursrechtelijke maatregel, omdat de handgranaat niet het eerste incident is rond de coffeeshop.