Afdeling Purmerend

KHN afdelingsnieuws

Update parkeermaatregelen gemeente Purmerend april 2019

15-04-2019
-

De afgelopen tijd is er veel te doen geweest over parkeren in de binnenstad. Onder meer het verdwijnen van parkeergarage ’t Lammetje heeft tot onrust geleid bij bezoekers, bewoners en ondernemers van de binnenstad.

Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag) 27 mei in Heemskerk

11-04-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Samenvatting bestuursvergadering KHN Purmerend 3 april 2019

08-04-2019
-

Op woensdag 3 april jongstleden heeft het bestuur van KHN Purmerend vergaderd bij Concordia, Koemarkt 45 in Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Cursus Marketing in de horeca (1 dag) 14 mei in Bloemendaal

02-04-2019
-

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet je hoe je verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar jouw horecabedrijf te trekken.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 7 mei in Castricum

25-03-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

KHN Purmerend gaat met nieuw bestuur stevig aan de slag

19-03-2019
-

Op 7 maart 2019 heeft KHN Purmerend drie nieuwe bestuursleden geïnstalleerd. Arwin Versteijne heeft voorzittershamer opgepakt. Arwin heeft jarenlange ervaring in de horecabranche en gaat vol enthousiasme aan de slag: “KHN Purmerend gaat zich de komende tijd onder andere richten op het vormen van de terrasnota, het herzien van het horecaconvenant en het stimuleren van de arbeidsmarkt.”

Korte samenvatting ALV KHN Purmerend van 7 maart 2019

11-03-2019
-

Op donderdag 7 maart jl. vond de algemene ledenvergadering plaats van KHN Purmerend bij Spijkerman Eten en Drinken op de Neckerdijk 1 in Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Koopstroomonderzoek 2018: Online shoppen vooral effect op middelgrote centra

15-02-2019
-

Het aantal mensen dat online winkelt, blijft nog steeds toenemen. Dat heeft met name effect op middelgrote winkelcentra. Winkels in deze gebieden zien hun omzet teruglopen. Dat is een van de conclusies uit het ‘Randstad Koopstromenonderzoek 2018’. Opvallend is dat de grote centra hun positie juist verstevigen.

Lokaal horecanieuws in de media

Eerst groen regelen, dan pas hotel: onderzoek naar toekomst Beusebos krijgt fiat van raad Purmerend

18-04-2019 - Het is een beetje de omgekeerde wereld, vonden sommige fracties in de Purmerendse gemeenteraad. Eerst onderzoeken hoe het resterende groen in de Kom van de A7 het beste gehandhaafd kan blijven als recreatiebos als er een hotel is gebouwd, terwijl nog niet besloten is of dat hotel er wel mag komen. En dat onderzoek van 140.000 euro ook nog eens voorschieten uit de toekomstige grondverkoop aan de ondernemer die dat hotel wil bouwen.

Bijzondere smaken bij 'belevingswinkel' Multi-ijs en Maddox

17-04-2019 - Alsof de combinatie op zichzelf nog niet bijzonder genoeg is: herenmodezaak Maddox en ijssalon Multi-ijs hebben gezamenlijk de voormalige kaaswaag aan de Kaasmarkt in Purmerend betrokken. Maar verwacht geen ijssmaken die ook bij de andere vestigingen van Multi-ijs verkrijgbaar zijn. Geen aardbeien, citroen of chocolade. ,,We zijn een belevingswinkel'', zegt eigenaar Michel Prinsen van ...