Afdeling Purmerend

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 23 september in Alkmaar

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Samenvatting bestuursvergadering 3 juli KHN Purmerend

08-07-2019
-

Op woensdag 3 juli jl. heeft het bestuur van KHN Purmerend vergaderd bij Proeflokaal Bakker, Koemarkt 44 in Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Volg de parkeermaatregelen in de binnenstad van Purmerend

08-07-2019
-

Op 26 juni nam de gemeenteraad een besluit over de parkeermaatregelen in de binnenstad en de locatie van een nieuwe parkeergarage. De komende tijd worden de parkeermaatregelen gefaseerd uitgevoerd.

Samenvatting bestuursvergadering 15 mei KHN Purmerend

24-05-2019
-

Op woensdag 15 mei jl. heeft het bestuur van KHN Purmerend vergaderd bij Kozee Eten en Drinken, Koemarkt 28 in Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Update parkeermaatregelen gemeente Purmerend april 2019

15-04-2019
-

De afgelopen tijd is er veel te doen geweest over parkeren in de binnenstad. Onder meer het verdwijnen van parkeergarage ’t Lammetje heeft tot onrust geleid bij bezoekers, bewoners en ondernemers van de binnenstad.

Samenvatting bestuursvergadering KHN Purmerend 3 april 2019

08-04-2019
-

Op woensdag 3 april jongstleden heeft het bestuur van KHN Purmerend vergaderd bij Concordia, Koemarkt 45 in Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

KHN Purmerend gaat met nieuw bestuur stevig aan de slag

19-03-2019
-

Op 7 maart 2019 heeft KHN Purmerend drie nieuwe bestuursleden geïnstalleerd. Arwin Versteijne heeft voorzittershamer opgepakt. Arwin heeft jarenlange ervaring in de horecabranche en gaat vol enthousiasme aan de slag: “KHN Purmerend gaat zich de komende tijd onder andere richten op het vormen van de terrasnota, het herzien van het horecaconvenant en het stimuleren van de arbeidsmarkt.”

Korte samenvatting ALV KHN Purmerend van 7 maart 2019

11-03-2019
-

Op donderdag 7 maart jl. vond de algemene ledenvergadering plaats van KHN Purmerend bij Spijkerman Eten en Drinken op de Neckerdijk 1 in Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Lokaal horecanieuws in de media

Foodfestival Eten op Rolletjes dit weekend terug in Purmerend

16-08-2019 - Het foodfestival Eten op Rolletjes keert dit weekend voor het derde jaar op rij terug in Purmerend. Net als de afgelopen jaren wordt het festival gehouden in het Leeghwaterpark. Toegang tot het evenement is gratis. Op de locatie staan ruim twintig foodtrucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende smaken: van spareribs van Holy Grill tot vegan dumplings van Chopstick Dumpling Bistro.