Afdeling Purmerend

KHN afdelingsnieuws

Samenvatting bestuursvergadering 15 mei KHN Purmerend

24-05-2019
-

Op woensdag 15 mei jl. heeft het bestuur van KHN Purmerend vergaderd bij Kozee Eten en Drinken, Koemarkt 28 in Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Update parkeermaatregelen gemeente Purmerend april 2019

15-04-2019
-

De afgelopen tijd is er veel te doen geweest over parkeren in de binnenstad. Onder meer het verdwijnen van parkeergarage ’t Lammetje heeft tot onrust geleid bij bezoekers, bewoners en ondernemers van de binnenstad.

Samenvatting bestuursvergadering KHN Purmerend 3 april 2019

08-04-2019
-

Op woensdag 3 april jongstleden heeft het bestuur van KHN Purmerend vergaderd bij Concordia, Koemarkt 45 in Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

KHN Purmerend gaat met nieuw bestuur stevig aan de slag

19-03-2019
-

Op 7 maart 2019 heeft KHN Purmerend drie nieuwe bestuursleden geïnstalleerd. Arwin Versteijne heeft voorzittershamer opgepakt. Arwin heeft jarenlange ervaring in de horecabranche en gaat vol enthousiasme aan de slag: “KHN Purmerend gaat zich de komende tijd onder andere richten op het vormen van de terrasnota, het herzien van het horecaconvenant en het stimuleren van de arbeidsmarkt.”

Korte samenvatting ALV KHN Purmerend van 7 maart 2019

11-03-2019
-

Op donderdag 7 maart jl. vond de algemene ledenvergadering plaats van KHN Purmerend bij Spijkerman Eten en Drinken op de Neckerdijk 1 in Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Koopstroomonderzoek 2018: Online shoppen vooral effect op middelgrote centra

15-02-2019
-

Het aantal mensen dat online winkelt, blijft nog steeds toenemen. Dat heeft met name effect op middelgrote winkelcentra. Winkels in deze gebieden zien hun omzet teruglopen. Dat is een van de conclusies uit het ‘Randstad Koopstromenonderzoek 2018’. Opvallend is dat de grote centra hun positie juist verstevigen.

Jouw kans om mee te praten tijdens de horecavergadering Purmerend op 7 maart!

31-01-2019
-

KHN Purmerend nodigt je graag uit voor de ledenvergadering op donderdag 7 maart 2019 om 10.00 uur bij Spijkerman Eten en Drinken. Voor jou alle mogelijkheden om mee te praten, input te geven en jouw stem te laten horen! We zijn er immers voor jou!

Samenvatting bestuursvergadering KHN Purmerend 18 januari 2019

22-01-2019
-

Op vrijdag 18 januari jl. heeft het bestuur van KHN Purmerend vergaderd bij Concordia, Koemarkt 45, Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Lokaal horecanieuws in de media

Bowling Purmerend gaat verhuizen van Purmersteenweg naar De Koog

14-06-2019 - Bowling Purmerend gaat verhuizen naar bedrijventerrein De Koog in Purmerend. Tot en met 16 juli zit de bowlingbaan nog op de Purmersteenweg. Na die datum gaat Bowling Purmerend dicht omdat op deze locatie woningbouwproject Brantjesoever is gepland. In dit gebied worden 116 woningen gerealiseerd. Het plan bestaat uit zowel koopwoningen als sociale huurwoningen, variërend van eengezinswoningen tot appartementen. Het nieuwe adres van Bowling Purmerend wordt Kwadijkerkoogweg 5.

Nieuw restaurant op plek Boffert in Purmerend

14-06-2019 - Er komt een nieuw familierestaurant in het pand van De Boffert in Purmerend. Het is de bedoeling dat de nieuwe horecazaak De Jutter eind van dit jaar open gaat. Volgens de eigenaar blijft het een plek waar zowel volwassenen als kinderen kunnen genieten. De speeltuin blijft en ...

De Boffert wordt De Jutter: opening eind 2019

13-06-2019 - Purmerend - Het was lang een vraag voor veel Purmerenders. Wanneer gaat restaurant de Boffert, aan de groene rand van de Weidevenne, weer open. Enige tijd geleden kwam er uitsluitsel: het restaurant was verkocht. Regio Purmerend sprak met één van de nieuwe eigenaren van De Jutter, zoals het restaurant zal gaan heten. Vanaf het einde van dit jaar zijn alle Purmerenders weer welkom. Remco Helmich is één van de vier nieuwe eigenaren van De Jutter.