Regio Flevoland

KHN regionieuws

LinkedIn training (1 dag) 24 juni in Woerden

04-06-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Save the date: Tapwedstrijd Flevoland 21 oktober

03-06-2019
-

Noteer in jouw agenda: 21 oktober Tapwedstrijd Flevoland.

Cursussen en trainingen bij KHN in Woerden

06-05-2019
-

KHN biedt regelmatig cursussen aan op het gebied van veiligheid, marketing en arbeidsrecht. Binnenkort zijn de volgende cursussen bij KHN in Woerden. Op zoek naar een andere cursus of training? Kijk dan ook eens op onze cursuspagina.

Samenwerken aan een Gastvrij Flevoland

26-03-2019
-

Onze organisaties werken sinds enkele jaren samen aan een gastvrij Flevoland op vele uiteenlopende terreinen, zoals in de horeca, in natuurgebieden, bij attractieparken, logiesverstrekkers, watersportbedrijven en buitensportbedrijven.

Lokaal horecanieuws in de media

'Bloed kruipt waar het niet gaan kan'

18-06-2019 - Maaskant naar VVVRobert Maaskant (50) werd zojuist officieel gepresenteerd als nieuwe trainer van VVV. De geboren Schiedammer, tot deze maand technisch directeur van Almere City, moet de komende twee seizoenen voor handhaving in de eredivisie zorgen met de Noord-Limburgse club. ,,Na het telefoontje van Stan Valckx was de keuze snel gemaakt." Door Dennis van Bergen Daar was hij opeens weer, Robert Maaskant.

Cheque voor jarige CKV Kubus

18-06-2019 - Met een reünie, een cultureel café, een lopend buffet van Samen en Sociaal en een 'bonte' avond in de theaterzaal met artiesten, vierde CKV Kubus haar 40ste verjaardag. Cheque Wethouder Cultuur Peter Schot overhandigde zaterdagavond 15 juni 2019 namens de gemeente Lelystad een cheque aan Akke Wiersma, directeur van de Kubus.

vvv

18-06-2019 - Robert Maaskant wordt vandaag gepresenteerd als nieuwe trainer van VVV. De technisch directeur van Almere City FC zette twee jaar geleden een punt achter zijn trainerscarrière, maar keert nu terug als coach.