Regio Groningen

KHN regionieuws

Algemene Ledenvergadering voor alle afdelingen in de regio Groningen op 1 juli 2019

06-06-2019
-

“Wie denkt Robèr Willemsen wel dat hij is?” Simpel: jouw collega.. . Hij is eigenaar van 3 horecabedrijven: Café Melief Bender, Proeflokaal De Pui en Brasserie Wijnbar Muller & Co. Allemaal bij of in Rotterdam.  

Tot €5.000 euro subsidie wanneer je een creatieveling uit Groningen inschakelt !

11-04-2019
-

Wil je de wand van je pand laten verfraaien door een kunstenaar/illustrator, of een kunstwerk voor je zaak plaatsen die meteen de aandacht van de klant trekt? Of bijvoorbeeld een unieke bar laten bouwen door een creatieve designer, of jullie wachtmuziekje laten componeren door een muzikant?

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Patrick Beijk gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen

11-09-2018
-

Patrick Beijk, eigenaar van mr. Mofongo en The Dog Bollocks, is gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen!

Lokaal horecanieuws in de media

Dagblad focust op Westerkwartier: van de Drachtster Tram tot wandelen tussen wierden en wolden

18-06-2019 - De redactie van Focus Westerkwartier maakte een dagblad louter en alleen met nieuws uit deze kersverse gemeente, die een half jaar geleden ontstond uit Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn. Met verhalen over winkelen op zondag, bedrijvigheid, het thuisgevoel van het Westerkwartier, het coulisselandschap, toerisme, de Drachtster tram en wandelen tussen wierden en wolden.

Zomereditie Barrel Challenge start zaterdag in Oude Pekela

18-06-2019 - OUDE PEKELA - De start van de Zomereditie 2019 vanThe Barrel Challengeis 22 juni in Oude Pekela. Zaterdag start de Zomereditie van de Barrel Challenge. Deze keer is de start in Oude Pekela. Naar verwachting doen er 300 barrels mee. De gemeente Pekela stelt voor de start een terrein, vlakbij restaurant Pekelahof, beschikbaar. Daar kunt u zaterdagochtend alle barrels, met alle mooie creaties bewonderen. Rond de klok van 8.

Maaskant nieuwe trainer VVV

18-06-2019 - De twee volgen Maurice Steijn en Jay Driessen op die zoals bekend samen naar Al Wahda in de Verenigde Arabische Emiraten vertrekken. Maaskant en Libregts werkten eerder samen bij FC Groningen in het seizoen 2012-2013. Maaskant…

Chris Zuur wint patat en schnitzel viswedstrijd HSV de Beurs

17-06-2019 - Geplaatst: maandag 17 juni 2019 om 19:15 | Views: 413 OUDE PEKELA - Op zaterdag 15 juni is onze jaarlijkse patat en schnitzel viswedstrijd weer gehouden. In cafe d'Oal Stee was het om 06.00 uur al druk met het inschrijven van de viske mannen. Daarvoor was er al door de organiserende vereniging HSV de Beurs uit Oude Pekela het parcours aan het Pekelderhoofddiep uitgezet. Het wedstrijdparcours was dit jaar aaneengesloten.

Na vijf jaar leegstand nieuwe toekomst in zicht voor De Apedans Groningen

17-06-2019 - Met de aanstaande verkoop aan vastgoedondernemer Pieter Bakker komt na vijf jaar leegstand een nieuwe toekomst in zicht voor voormalig restaurant De Apedans in Groningen. De nieuwe eigenaar gaat het pand aan de Rademarkt opsplitsen. Het restaurantgedeelte wordt teruggebracht tot de begane grond en op de eerste en tweede verdieping worden veertien luxe appartementen ingericht.Nieuwe top op pand voor vijftien luxe appartementenBakker wil in september beginnen met de verbouwing.