Regio Groningen

KHN regionieuws

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.

Lokaal horecanieuws in de media

(Adv.) Uit in Garnwerd, romantisch dineren bij Garnwerd aan Zee

18-10-2017 - Het Candle Light menu van restaurant Garnwerd aan Zee is bekend! Voor een heerlijke romantische avond bij kaarslicht bent u welkom op 20 oktober. A la carte dineren is op deze avond uiteraard ook gewoon mogelijk! Reserveren is gewenst. http://www.garnwerdaanzee.nl/ Het bericht (Adv.) Uit in Garnwerd, romantisch dineren bij Garnwerd aan Zee verscheen eerst op Winsum. https://winsum.nieuws.

Fox Stadskanaal wint award als populairste club van het Noorden

18-10-2017 - Discotheek Fox in Stadskanaal mag zich de populairste club van Noord-Nederland noemen. Jeroen van Broekhoven van Fox kon dinsdagavond tijdens het Amsterdam Dance Event in Club Panama in Amsterdam de Nightlife Award voor populairste club van Noord-Nederland in ontvangst nemen. De Nightlife Awards zijn populariteitsprijzen, die sinds 2002 in diverse categorieën worden uitgereikt. Voor het winnen van zo'n onderscheiding is het oordeel van het uitgaanspubliek bepalend.

Zonnepark langs A7

17-10-2017 - Van der Valk en Scholt Energy Control hebben plannen om langs de A7 in Zuidbroek nabij het Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek een zonnepark te realiseren dat bijdraagt aan de energietransitie en langetermijndoelstellingen van een energieneutraal Groningen in 2035. Het park moet een hoeveelheid duurzame energie gaan leveren gelijk aan het verbruik van 11.000 huishoudens.  Het project maakt deel uit van de energietransitie in Groningen, dat fors investeert in oranje-groene energie.

Opsporing Verzocht vanavond gevuld met zaken uit Groningen

17-10-2017 - GRONINGEN - Het programma Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan twee zaken uit Groningen. De schietpartij van afgelopen weekend aan de Korreweg wordt behandeld en het tv-programma gaat in op een overval op pizzeria Domino's in de wijk Beijum. De schietpartij vond zaterdagnacht plaats. De politie houdt er rekening mee dat de 21-jarige die ernstig gewond raakte een willekeurig slachtoffer is. Hij zou geen enkele betrokkenheid hebben met het criminele milieu.

Schietpartij en overval Groningen in Opsporing Verzocht

17-10-2017 - GRONINGEN - Groningen komt dinsdagavond uitgebreid aan bod in Opsporing Verzocht. De schietpartij van afgelopen weekend aan de Korreweg wordt behandeld en het tv-programma gaat in op een overval op pizzeria Domino's in de wijk Beijum.