Regio Noord- en Midden Limburg

KHN regionieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 18 juni in Weert

27-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Opbrengst WUNSCHfest vervult 'wins vur iddere mins'

18-06-2019 - Met het WUNSCHfest op zondag 18 augustus willen enkele inwoners van Grubbenvorst wensen in vervulling laten gaan met de 'wins vur iddere mins'. Locatie van het festival in een Oktoberfest decor is de Venloseweg, naast café-restaurant Beej Toën (De Vonkel).

Nieuwe klassieker: een bord pasta met za'atar

18-06-2019 - Helden vallen bij mij niet zo snel van hun voetstuk. Maar toen ik op Ottolenghi's Instagram een foto van een bord pasta met za'atar voorbij zag komen moest ik drie keer slikken. Niets mis met een beetje culinaire vernieuwing, maar van pasta blijf je af. Mijn inner Italiaanse oma wilde dan ook onmiddellijk mijn complete collectie Ottolenghi-kookboeken de gracht in gooien.

Traditioneel Italiaans weekend bij Diverso, reserveer snel

17-06-2019 - Tijdens het weekend van 5 juli t/m 7 juli is het weer tijd voor het traditioneel Italiaans weekend. Voor de 18e keer organiseren ze bij Restaurant Diverso in Nederweert dit sfeervolle weekend. Ook dit jaar kun je tijdens het Italiaanse weekend natuurlijk gaan genieten van een heerlijk Italiaans 4-gangen diner, met eventueel bijpassende Italiaanse wijnen en dat allemaal in een authentiek Italiaanse sfeer. Angelo Indaco zorgt voor de muzikale omlijsting van de avond.

Tour Culinair 2019 koerst door Limburg

17-06-2019 - Sportieve horeca ondernemers uit heel Nederland koersen komende week twee dagen met Tour Culinair door de Provincie Limburg. Zondag 23 juni zal burgemeester Sjraar Cox van Sittard-Geleen het peloton om 08:30 uur 'wegschieten' bij het Amrath hotel in Born. Op maandag 24 juni is voormalig Tweede Kamerlid en huidig raadslid van de gemeente Roermond Jos van Rey bereid gevonden om het startschot te lossen.

Roerkade in rep en roer door rokende barbecue hotel

15-06-2019 - Twee brandweerwagens, een ambulance en politie. Terrasbezoekers op de Roerkade in Roermond hadden zaterdagmiddag heel wat spektakel om naar te kijken toen de hulpdiensten werden opgeroepen voor een brand in het nieuwe hotel Valies.