Regio Noord- en Midden Limburg

KHN regionieuws

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

28-02-2019
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Tablet Café: ontmoetingsplek voor tablet en smartphone bezitters

24-08-2019 - Het Tablet Café Venray houdt een bijeenkomst in de Bibliotheek Venray. Het accent van het Tablet Café ligt op de uitwisseling van ervaringen. Tips, trucs en apps worden met elkaar gedeeld, zoals het installeren van apps, e-books binnenhalen, registratie van de tablet, e-mailadressen koppelen aan de tablet, Skype downloaden en handige programma's en trucjes om alles uit de tablet te halen. Ook tips voor de e-reader en smartphone komen aan bod.

De smaak van Spanje: drie overheerlijke gerechten om het vakantiegevoel vast te houden

23-08-2019 - Eenmaal terug van die vakantie in Spanje, wil je natuurlijk ook thuis genieten van de mediterraanse keuken. Naomi van Schie, kok van restaurant Sevilla in Roermond, deelt drie recepten.

'Alleen horeca als openluchttheater De Lichtenberg in Weert wordt gerestaureerd'

23-08-2019 - Alleen als de eigenaar van De Lichtenberg in Weert het openluchttheater ook daadwerkelijk restaureert, wil de gemeente medewerking verlenen aan een horecavoorziening op die plek.

Het personeel draaide overuren en toch ging horeca-imperium Niens failliet

23-08-2019 - Een tweede faillissement binnen een jaar voor het horeca-imperium Niens in Maasbree, met restaurant, café, pannenkoekenzaak, ijssalon, bowling, Gastrobar Bruiz. En met grootse plannen. Uitbaters Roy (37) en Yvonne Niëns (35) over hoe het zover kwam.

NMC Café in teken van klimaatverandering

22-08-2019 - Dat het klimaat aan het veranderen is, daar is iedereen het wel over eens. Maar welke maatregelen nemen lokale en provinciale bestuurders en wat kunnen burgers zelf doen? Deze en andere vragen komen aan bod in het NMC Café op zondag 1 september van 11.00 tot 12.15 uur in Natuur- en Milieucentrum 'De IJzeren Man' aan de Geurtsvenweg 4 in Weert.