Regio Overijssel

KHN regionieuws

Workshop Dossieropbouw en ontslag op 17 september in Zwolle

06-08-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Lokaal horecanieuws in de media

Terug naar school? Dan eerst nog feesten in Beckum

20-08-2019 - In het Wapen van Beckum is aanstaande zondag van alles te doen, voor gezinnen die het einde van de zomervakantie inluiden en voor autoliefhebbers. Vijf vragen aan Bas ter Beke, salesmanager bij Boenders Catering en het Wapen van Beckum.

De Groene Koepel lanceert app Cultuurrijk

20-08-2019 - Wandelen door de Nederlandse geschiedenis, dat kan met de nieuwe app Cultuurrijk! Bijzondere plekken met een grote cultuurhistorische waarden worden op een verrassende manier uitgelicht in deze app van De Groene Koepel. Extra speciaal zijn interactieve augmented reality animaties, ontworpen door een kunstenaar. In deze eerste versie van de app zijn maar liefst 143 punten rondom vijf Overijsselse kampeerterreinen te ontdekken.

Wandelen naar 'plekken van plezier' tijdens Open Monumentendag in Hengelo

20-08-2019 - HENGELO - 'Plekken van plezier', dat is het nationale thema van Open Monumentendag op zaterdag 14 september. Mooi, dacht het bestuur van Stichting Erfgoed Hengelo, maar hoe vul je zoiets in? Het antwoord was er snel: het uitgaansleven vanaf 1900. Keuze genoeg, want in dat opzicht was Hengelo altijd een bruisende gemeente. Bob Gevers 20-08-19, 07:44 Delen per e-mail Sluit "Het is ongelooflijk hoeveel horeca het dorp Hengelo kende", zegt Hans de Gruil, voorzitter van de stichting.