Regio Zeeland

KHN regionieuws

De PIMP Theatershow: hospitality met een hilarische twist!

11-03-2019
-

Er zijn boeken vol geschreven over ‘hostmanship’ of gastvrijheidsverlening. Als jouw succes afhankelijk is van de indruk die je maakt op gasten, ligt het voor de hand om deze zelf te lezen of beter nog: aan jouw medewerkers cadeau te doen. Nóg leuker en effectiever is om een avond met jouw team naar het theater te gaan voor de PIMP Theatershow.  

Gratis training overvalpreventie in de horeca 1 april in Wissenkerke

18-02-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 19 maart in Nieuwdorp

04-02-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

De PIMP Theatershow: hospitality met een hilarische twist!

16-01-2019
-

Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin zeer beeldend de do’s en don’ts van de hospitality worden gebracht

Lokaal horecanieuws in de media

Traditionele Chinees verdwijnt in Zeeland en Limburg veel sneller dan elders

18-03-2019 - Koken & etenIn de afgelopen tien jaar sloten steeds meer restauranthouders met een traditionele Chinees-Indische keuken de deuren. De verschillen zijn regionaal erg groot. Hoe komt dat? Dat de Chinees waar je nog babi pangang met lange repen kroepoek kunt kopen zoetjesaan schaarser wordt, heeft...

Derde plek op het skills-podium voor Maxime, Veronica en Jennifer!

18-03-2019 - Zij namen het op tegen vele andere studenten in de vakwedstrijden hotelreceptionist (Maxime), schilder (Veronica) en pedagogisch werk (Jennifer) tijdens de landelijke finales in Rotterdam, Hengelo of Middelburg op 7, 8, 14, 15 en 16 maart.

Broodje Aap bij Omroep Max

18-03-2019 - Een vrouw gaat even lunchen in het restaurant van een groot warenhuis. Ze zet haar drie boterhammen en kopje thee op een tafeltje en realiseert zich dat ze nog bestek moet pakken. Ze keert om, maar dan… O wacht, wat ik ook nog moet vertellen is dat ze in haar tas de dagomzet van haar kantoorboekhandel in Renesse heeft zitten, zesduizend gulden. Het is namelijk nog in de guldentijd. Nu goed, ze loopt weer terug naar haar plaats.

Theater aan de Toog in Haarlem: het café als bühne

17-03-2019 - Veel Haarlemmers besloten zondag al vroeg in de middag de kroeg in te gaan. Niet enkel voor een versnapering, maar vooral voor Theater aan de Toog: vier korte voorstellingen op locatie, elk in een café in de omgeving van de Zijlstraat. Het is een boeiende formule, geïnitieerd door het drietal Sigrit de Jongh, Theo van Hoesel en Hans Goes, waarbij laatstgenoemde zijn Productiehuis De Verbinding heeft ingezet voor de praktische uitvoering ...

Roosendaal - Agressieve man verstoort salsafeest

17-03-2019 - Laatste update: 17-03-2019 | 15:45 Woordvoering: Zeeland-West-Brabant Roosendaal - Zaterdagavond is een 29-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden nadat hij een salsafeest in een café aan de Kerkstraat heeft verstoord. Hij wordt verdacht van mishandeling van twee mannen. Het feest is al enige tijd aan de gang als de verdachte samen met een vriend de zaak binnenkomt. Hij gedraagt zich nogal amicaal en eist onmiddellijk veel ruimte op de dansvloer op. Daarbij duwt hij een man opzij.