Regio Zeeland

KHN regionieuws

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Jaren tachtig in Zeeuwse korte film

22-07-2019 - VLISSINGEN -  In Vlissingen worden deze week opnamen gemaakt voor de korte film Romcom, één van de drie winnende scripts van de Filmstarz-competitie 2019. Restaurant Saké Sushi was maandag voor de gelegenheid omgebouwd tot filmset.

'Kloppend hart' in Scheldekwartier stap dichterbij

22-07-2019 - VLISSINGEN - De plannen voor een hotel en restaurant in de Timmerfabriek zijn een stap dichterbij. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Vlissingen wil, ondanks een aantal bezwaren van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en monumentencommissie, meewerken aan de aanvraag voor een omgevingsvergunning van een ondernemerscollectief rondom de Domburgse hotelier Peter Bommeljé.

Hot Spot: Brasserie Franklin

22-07-2019 - In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe boutique hotel op Zeeuwse bodem worden authentieke elementen gecombineerd met een eigenzinnig en elegant interieur. Bij Brasserie Franklin staat de smaak centraal.

Roompot groeit vanuit fier hoofdkwartier in Goes tegen de klippen op

22-07-2019 - ZOMERSERIESCHAIJK/GOES - Bij het vakantiepark van Charles Veerkamp in Schaijk wapperen de vlaggen van Roompot. Wat is dat voor concern en waar komt het vandaan? Op naar de roots: in Zeeland. Deel twee van een zevendelige zomerserie.

Barrelhouse in Goede in uitverkochte kerk

21-07-2019 - GROEDE-Het was een feest van herkenning voor velen om na veertig jaar de formatie Barrelhouse terug te zien en te horen. In 1979 waren ze al te gast in café Pûpe in Breskens. Ze stonden in dezelfde bezetting als veertig jaar geleden in de kerk bij GroedeLive. GROEDE-Het was een feest van herkenning voor velen om na veertig jaar de formatie Barrelhouse terug te zien en te horen. In 1979 waren ze al te gast in café Pûpe in Breskens.