Regio Zeeland

KHN regionieuws

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Top 5 Strandaanbiedingen

26-05-2019 - Wilt u eens heerlijk bij komen aan de kust? Geniet van een van deze heerlijke weekendje weg en ga eens uitwaaien aan het strand. Geniet van Egmond aan zee, Noordwijk tot het strand van Zeeland. Langs de Hollandse kuste zijn veel leuke hotel en arrangement te vinden. Geniet van een heerlijke strandaanbieding met een van deze arrangementen.

Roemenen proberen tasje te stelen in Axel

26-05-2019 - Drie agenten werden in de nacht naar zondag aangesproken toen ze langs een café aan de Zeestraat in Axel liepen. Een man vertelde dat hij had gezien dat de Roememen een tas van een bezoekster hadden willen stelen.Na een verklaring van het slachtoffer zijn de drie aangehouden. Ze zijn 22, 23 en 35 jaar. De gedupeerde vrouw heeft wel haar tas terug, maar mist nog een geldbedrag en haar telefoon.

Zeeuws-Vlaams duo maakt winnende rooftocht langs schaakkroegen

26-05-2019 - VLISSINGEN - Het 23ste schaakkroegen-toernooi in Vlissingen is een prooi geworden voor Simon Provoost en Jan Damen. De Zeeuws-Vlamingen lieten de favorieten Bram van den Berg en Frans Konings verrassend achter zich. Derde werden Jeroen Hekhuis en Roeland Alders. Met veertien schaakteams in de cafés Vanuus, The Wicked, De Albatros en de Concurrent werd er van start gegaan.

Zakkenroller snel gepakt op Bellamypark Vlissingen

26-05-2019 - VLISSINGEN - Een poging om een telefoon van iemand te stelen is voor een 36-jarige Pool niet goed afgelopen. Hij werd in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden op het Bellamypark in Vlissingen. De politie kreeg rond 01.30 uur de melding dat een man bij een horecazaak geprobeerd had een telefoon uit de broekzak van een andere man te vissen. Zijn actie was alleen niet zo discreet: de man duwde de hand van de zakkenroller weg.

Axel - Drietal aangehouden voor poging diefstal tas

26-05-2019 - Laatste update: 26-05-2019 | 11:31 Axel - Agenten hebben bij een horecazaak aan de Zeestraat drie Roemeense mannen opgepakt. Ze worden er van verdacht een tas te hebben gestolen. De dienders werden, toen ze het café passeerden, op zondag 26 mei rond 3.30 uur aangesproken door een cafébezoeker. De man verklaarde getuige te zijn geweest van een poging diefstal van een tas. Daar zouden drie mannen (22, 23 en 35 jaar oud) bij betrokken zijn geweest.