Regio Zeeland

KHN regionieuws

De PIMP Theatershow: hospitality met een hilarische twist!

16-01-2019
-

Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin zeer beeldend de do’s en don’ts van de hospitality worden gebracht

Cursus Marketing in de horeca (1 dag) 12 februari in Bosschenhoofd

16-01-2019
-

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet je hoe je verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar jouw horecabedrijf te trekken.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 19 februari in Nieuwdorp

09-01-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Basistraining Bhv en E-learning 22 januari in Wissenkerke

10-12-2018
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wilt u als horecaondernemer uw bhv-diploma halen? Of uw medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Lokaal horecanieuws in de media

Geen extra maatregelen rond carnaval Hulst, ondanks sluiting publiekstrekker De Meerpaal

16-01-2019 - De Meerpaal sloot juni vorig jaar de deuren aan de Vismarkt, op last van de rechter. De gemeente is eigenaar van het pand en wil het gebruiken voor stadsvernieuwingsproject De Nieuwe Bierkaai. Het café puilde tijdens carnaval alle dagen uit. Volgens voormalig uitbater Eduard van de Wiele was De Meerpaal hét carnavalscafé. Quote Er zijn genoeg horecabe­drij­ven in Hulst.

Richard Ekkebus na 33 jaar terug in de Nederlandse keuken

16-01-2019 - Chef Richard Ekkebus is even terug op Nederlandse bodem om op 26 en 27 januari te koken met Joris Bijdendijk in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum. Richard Ekkebus, afkomstig uit Vlissingen, werd opgeleid door enkele van de grootste driesterrenchefs in Frankrijk waaronder, Pierre Gagnaire, Alain Passard en Guy Savoy. Na een indrukwekkende carrière in keukens over de hele wereld werd hij executive chef voor restaurant Amber at the Landmark Mandarin Oriental in Hong Kong.

Twee bedrijven genomineerd voor KBB Award

16-01-2019 - Bollenstreek - Twee bedrijven uit de Duin- en Bollenstreek zijn genomineerd voor de KBB Award 2019. De Menken Keuken uit Sassenheim en Van der Hulst Bouwbedrijf uit Lisse strijden om de eer op maandag 28 januari bij Hotel Van der Valk in Sassenheim. De KBB Award wordt tweejaarlijks uitgereikt aan een bedrijf in de regio dat op een positieve en bijzondere wijze onderscheidend onderneemt.

Twee nominaties KBB Award 2019 uitgereikt aan bedrijven in Duin- en Bollenstreek

16-01-2019 - De genomineerden voor de KBB Award 2019. (Foto: pr) VERKIEZING • De Menken keuken uit Sassenheim  en Van der Hulst Bouwbedrijf uit Lisse ontvingen 15 januari de Nominatie KBB Award 2019 uit handen van Arjan Bakker, voorzitter Kring Bedrijven Bloembollenstreek (KBB) en jurylid Lydia Haveman. De bedrijven zullen maandag 28 januari in Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden strijden om de KBB Award 2019. Allard Kalff, bekend van radio en tv, is dagvoorzitter.

Informatie-inloopavond over de renovatie van de schutsluis en brug Stokersverlaat in Appelscha

16-01-2019 - Op woensdag 30 januari 2019 organiseert de provincie Fryslân een openbare informatie-inloop over de renovatie van de schutsluis en ophaalbrug Stokersverlaat te Appelscha. Medewerkers van de provincie en de architect geven informatie over het project. U bent van harte welkom tussen 17.00 en 20.00 uur in restaurant Hulst, Vaart zuidzijde nr. 9 te Appelscha.