Regio Zuid Limburg

KHN regionieuws

Workshop Ziekteverzuim en re-integratie (halve dag) 1 april in Eindhoven

18-02-2019
-

Wat kan en mag als jouw medewerker zich ziek meldt? En wat mag je van je medewerker verwachten tijdens zijn ziekte? Meld je aan voor de workshop Ziekteverzuim en re-integratie van Horeca Maatwerk en weet hoe het zit.

Visie toeristische bedrijfstak Zuid-Limburg op Maastricht Aachen Airport

12-02-2019
-

Het Provinciebestuur gaat zich heroriënteren op de toekomst van Maastricht Aachen Airport (MAA). KHN heeft samen met VVV Zuid-Limburg en Recron haar visie gegeven op de huidige exploitatie van MAA en onze zorgen daaromtrent. Wij delen deze graag met jullie.  

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) 25 maart in Beek LB

11-02-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

23-01-2018
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Lokaal horecanieuws in de media

Rondje Valkenburg met mtb-vignet

20-02-2019 - Hela, je hebt het mountainbikevignet voor de routes in Zuid-Limburg aangeschaft?"Jazeker. Ik fiets regelmatig op die routes in het zuiden. Dus toen MOZL (stichting Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg) kwam met dat vignet, heb ik er via de website van de VVV Zuid-Limburg eentje besteld. Met het bonnetje kun je bij…

'IN DE RANDSTAD HATEN ZE LIMBURGERS'

20-02-2019 - IN EEN Amsterdams café vertelt Nikki over de fijne herinneringen die ze heeft aan het Limburgse Kerkrade, waar ze is geboren en getogen. "Het huis waarin ik ben opgegroeid en waarin mijn ouders nu nog steeds wonen, staat tussen drie verschillende bossen waarin we vroeger altijd speelden.Dan deden we De Leeuwenkoning…

Service en flexibiliteit als succesfactoren voor Social Deal

19-02-2019 - Wist je al op jonge leeftijd dat je later ondernemer zou worden? "Ik denk het wel. Als tiener bouwde ik al diverse websites waarmee ik wat geld verdiende. Zo had ik bijvoorbeeld een vergelijkingssite voor Sim Only-abonnementen die het best aardig deed. Tijdens mijn studie aan de Hotelschool Maastricht leerde ik mijn compagnon kennen, Bart Oosterholt. Hij was enorm nieuwsgierig naar wat ik deed en we hadden dan ook al snel een klik.

Fletcher hard op weg naar 100e hotel in Nederland

19-02-2019 - Fletcher Hotels heeft drie sportief georiënteerde hotels overgenomen van Golden Tulip en telt nu 95 hotels in Nederland. De drie nieuwe aanwinsten zijn gelegen in Kerkrade, Eindhoven en Weert. In oktober 2018 nam Fletcher nog vier hotels over van de Bilderberg Groep Met Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Kerkrade in Kerkrade kan Fletcher Hotels de gasten iets unieks aanbieden: het hotel heeft 78 kamers en ligt in de ring van het stadion van voetbalclub Roda JC.

Social Deal: Succesvol door een goede werksfeer

19-02-2019 - Social Deal is een kleine acht jaar geleden door Bart Oosterholt en Rens van den Berg opgezet als een plaatselijk aanbiedingenplatform voor Maastricht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot grootste beleveniswebsite voor heel Nederland, met deals voor bijvoorbeeld uiteten gaan, hotels en dagjes weg, en wordt de app maandelijks door meer dan twee miljoen mensen gebruikt. We spraken met Rens over de begintijd, de huidige gang van zaken en de toekomstplannen van het platform.