Regio Zuid Limburg

KHN regionieuws

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Debat over ontwikkeling Luchtvaart Zuid-Limburg 13 maart gemeente Eijsden-Margraten

12-03-2019
-

Wij informeerden jullie eerder over onze zorgen over de ontwikkelingen bij Maastricht Aachen Airport in relatie tot toerisme. Graag wijzen we julie op de bijeenkomst die 13 maart plaatsvindt over dit onderwerp.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

28-02-2019
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Lokaal horecanieuws in de media

Taco Y Mas wil uitbreiden naar Lelystad Airport

19-08-2019 - De eigenaren van 'fresh food'-restaurant Taco Y Mas in Almere willen op Lelystad Airport een filiaal openen. Er lopen op dit moment gesprekken met het vliegveld, zeggen zij. Het zou daarmee een tweede vestiging zijn voor het Mexicaanse restaurant. "We zijn al door de eerste ronde van gesprekken heen", vertelt Ton van Eijsden. "Het idee was dat er grote ketens op het vliegveld konden inschrijven, maar ze vinden ons concept interessant.

Samengaan leden KHN Vaals en leden gemeente Gulpen/Wittem

19-08-2019 - Onze zelfstandige afdeling KHN Vaals is een van de kleinste afdelingen binnen KHN en bestaat momenteel 16 jaar. Onze zelfstandige afdeling KHN Vaals is een van de kleinste afdelingen binnen KHN en bestaat momenteel 16 jaar. Teneinde een grotere afdeling te kunnen worden en tevens meer bestuurskracht te genereren willen wij bij jullie, KHN-leden van de gemeente Gulpen-Wittem, polsen of er belangstelling is om samen te voegen met de afdeling KHN Vaals.

Seniorenpartij bezorgd over drukte in de stad

19-08-2019 - De balans tussen wonen, werken en recreëren in Maastricht is zoek, vindt de Seniorenpartij. Maastrichtenaren die buiten het centrum wonen mijden de binnenstad en pikken niet eens meer een terrasje, zo schrijft de lokale coalitiepartij. De balans tussen wonen, werken en recreëren in de stad is zoek. En: genoeg is genoeg. Dat schrijft coalitiepartner de Seniorenpartij in een cri de coeur over het almaar toenemend toerisme in Maastricht.

Vrolijke samenzang voor Rolerisuit

19-08-2019 - Ondanks het mindere weer was er veel belangstelling voor het benefietconcert van Beekse Smart. Café de Elsakker liep zondag al snel vol met bezoekers, die wel een euro of meer over hadden voor een mooi liedje van het Prinsenbeekse smartlappenkoor. De opbrengst was immers voor Stichting Rolerisuit.Door Hanneke Veltman Met veel enthousiasme en plezier kan Beekse Smart terugkijken op het benefietconcert.

Weekendaanbieding: 3-daags Bourgondisch Limburg arrangement - Er even tussen uit

19-08-2019 - Houdt u ook zo van de bourgondische levensstijl? Dan is het 3-daags Bourgondisch Limburg arrangement - Er even tussen uit zeker iets voor u! Met het 3-daags Bourgondisch Limburg arrangement - Er even tussen uit gaat u maar liefst 3 dagen op padin het Limburgse Schin Op Geul. Met dit arrangement kunt uw smaakpapillen heerlijk laten betoveren met een lekker hoofdgerechtnaar keuze in het restaurant en start u de dagen goed met een heerlijk ontbijt.