Afdeling Rotterdam

KHN afdelingsnieuws

24-uurs staking in OV aangekondigd voor 28 mei a.s. in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag

20-05-2019
-

Het treinverkeer in Nederland en het stadsvervoer in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zullen op 28 mei grotendeels stil liggen. De vakbonden hebben een 24-uurs staking uitgeroepen voor die dag. Werknemers in het streekvervoer beraden zich nog over deelname.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 27 mei in Rotterdam

11-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Horecagebiedsplannen: ontwikkelen, consolideren of verminderen

01-04-2019
-

De eerste conceptversies van de horecagebiedsplannen zijn in omloop. Heb je deze nog niet ontvangen, dan kan je het opvragen bij jouw horecagebiedsadviseur van de gemeente Rotterdam.

Let op: nieuwe horecagebiedsplannen in Rotterdam

14-02-2019
-

In 2019 stelt de gemeente nieuwe horecagebiedsplannen op. In deze horecagebiedsplannen wordt aangegeven wat er wel of niet bij kan aan horeca bij jou in de straat/wijk/plein. Dit heeft invloed op jouw eventuele uitbreidingsplannen, maar ook of de detailhandel naast jou ineens ingezet kan worden voor nieuwe horeca.

Even voorstellen: Tijdelijke waarneming KHN-regiomanager regio Zuid-Holland-Zuid

18-12-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Renata Beijen en ik vervang tijdelijk Maartje Roodsant in uw gebied. Naast individuele relatiebeheerbezoeken ondersteun ik u ook bij collectieve (bestuurs)zaken.

Lokaal horecanieuws in de media

Beste boutique hotels van eigen bodem

22-05-2019 - Drie woorden: retro, elegant en klassiek. En dat in hartje Jordaan! Gelegen in zo'n straatje waar je nooit komt, en dat is mooi want daar ontsnap je aan de stadsdrukte. Op nummer 12 staat een monumentaal pand waar kleurrijk Hotel Mercier huist. Een woord: grandeur. En daar houden we van. Het is hier overigens ook prima toeven als niet hotel-gast, mocht je een leuke lunch of dinerspot zoeken.  'Rotterdam, de mooiste rotstad die er is', zeggen Rotterdammers zelf.

Herman den Blijker zoekt op tv naar kooktalent voor nieuwe zaak

21-05-2019 - De Rotterdamse kok Herman den Blijker is vanaf vanavond weer te zien op televisie. In Herman's Pop-Up Restaurant binden zes culinaire duo's de strijd met elkaar aan. De winnaars mogen een nieuwe Mediterraans pop-up restaurant gaan runnen dat Den Blijker dit...

Bagels & Beans tekent voor vestiging in het project FORUM Rotterdam

21-05-2019 - Bagels & Beans heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Multi Netherlands voor een vestiging in het project FORUM Rotterdam. FORUM Rotterdam is een project van Multi Netherlands. Het binnenstadproject is gesitueerd tussen de belangrijkste winkelstraten van Rotterdam en omvat circa 64.000 vierkante meter ruimte voor winkels, horeca, kantoren en appartementen. De nieuwe Bagels & Beans krijgt een oppervlakte van circa 255 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen.