Afdeling Rotterdam

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca in Almere, Zoetermeer en Rotterdam

03-01-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie op 29 januari in Dordrecht

03-01-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Even voorstellen: Tijdelijke waarneming KHN-regiomanager regio Zuid-Holland-Zuid

18-12-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Renata Beijen en ik vervang tijdelijk Maartje Roodsant in uw gebied. Naast individuele relatiebeheerbezoeken ondersteun ik u ook bij collectieve (bestuurs)zaken.

KHN reageert op uitspraken Rotterdamse wethouder in Nieuwsuur

11-10-2018
-

KHN Rotterdam herkent zich totaal niet in de uitspraken van wethouder Bert Wijbenga in een uitzending van Nieuwsuur over seksueel grensoverschrijdend gedrag tijdens het uitgaan in Rotterdam.

Lokaal horecanieuws in de media

Verdachte steekpartij Westersingel blijft negentig dagen langer vast

15-01-2019 - De rechtbank Rotterdam heeft dinsdag besloten dat de verdachte van het steekincident op de Westersingel eind december negentig dagen blijft vastzitten. Bij het steekincident voor een discotheek in het centrum van Rotterdam raakten drie mensen gewond. De politie meldde destijds dat een ruzie aan de steekpartij vooraf is gegaan. Na de steekpartij werden vijf personen aangehouden, drie van hen zijn inmiddels weer op vrije voeten.

Bomen rooien in Lage Bergse Bos voor nieuwe snelweg begint in februari

15-01-2019 - De bouw van de nieuwe snelweg A16 in het Rotterdamse Lage Bergse Bos start in februari. De eerste weken worden vooral bomen gerooid en ander groen verwijderd. De eerste werkzaamheden gaan van start recht tegenover de molenstomp, vlakbij het restaurant Bergsche Plas. "De nieuwe weg loopt een meter of tachtig van de molenstomp naar de overkant van het water", vertelt Harbert van der Wildt is van de bouwcombinatie De Groene Boog die het project gaat uitvoeren.

Bij deze 5 plekken in Rotterdam eet je heerlijke saotosoep

15-01-2019 - Warung Mini is bekend in Rotterdam en omgeving. Ze hebben twee zaken op de Witte de Withstraat. Bij Mini 53 haal je je eten af en bij het restaurant van Warung Mini ga je zitten en genieten. Favoriet is toch wel om bij het restaurant te gaan eten, want dan kun je blijven bijscheppen uit de sambalpotjes die op tafel staan. Het is wel vaak wachten op een vrij plekje.