Afdeling Rotterdam

KHN afdelingsnieuws

Let op: nieuwe horecagebiedsplannen in Rotterdam

14-02-2019
-

In 2019 stelt de gemeente nieuwe horecagebiedsplannen op. In deze horecagebiedsplannen wordt aangegeven wat er wel of niet bij kan aan horeca bij jou in de straat/wijk/plein. Dit heeft invloed op jouw eventuele uitbreidingsplannen, maar ook of de detailhandel naast jou ineens ingezet kan worden voor nieuwe horeca.

Even voorstellen: Tijdelijke waarneming KHN-regiomanager regio Zuid-Holland-Zuid

18-12-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Renata Beijen en ik vervang tijdelijk Maartje Roodsant in uw gebied. Naast individuele relatiebeheerbezoeken ondersteun ik u ook bij collectieve (bestuurs)zaken.

Lokaal horecanieuws in de media

McDonald-™s restaurants Capelle gaan de strijd aan tegen zwerfafval

22-03-2019 - Capelle - Op zaterdag 23 maart slaan McDonald's restaurants uit Rotterdam en Capelle aan den IJssel samen de handen ineen tijdens de Landelijke Opschoondag. De Landelijke Opschoondag is een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon, waarbij bedrijven, gemeenten en vrijwilligers samen de strijd aangaan tegen zwerfafval. Alle McDonalds restaurants in de regio hebben zich aangesloten en organiseren daarom allen op 23 maart een opschoonactie.

Rotterdam in rauwe beelden

22-03-2019 - Hotel New York in Rotterdam staat er verlaten bij. Op de kale Wilhelminapier liggen grote plassen water. Het is een troosteloze gribus. "Kijk nou eens", zegt fotograaf Otto Snoek, en wijst naar foto's die hij rond 1995 maakte van dit stukje Rotterdam op de zuidelijke rivieroever. "Het lijkt wel of zich hier een tweede bombardement heeft voltrokken...

Papa John's opent vestiging in Eindhoven

21-03-2019 - SOEST - Papa John's opent een nieuw restaurant in Eindhoven. Vanaf 25 maart kan de consument bij deze twintigste vestiging van de pizzarestaurantketen in Nederland terecht. Papa John's behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John's vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er ook restaurants in Rotterdam, Delft en Diemen. Papa John's opent dit jaar nog meer vestigingen in diverse plaatsen.