Afdeling Rotterdam

KHN afdelingsnieuws

Bhv – Basic training for Emergency Response Officer on 27th November in Woerden

30-10-2018
-

The emergency response officer will act as a first response unit before the professional emergency services arrive, such as police, fire and/or ambulance. KHN and Chubb Fire & Security have developed a one-day Emergency Response Officer training course.

Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag) 26 november in Dordrecht

15-10-2018
-

U wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als u tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag van een halve dag leert u over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En u weet welke acties u moet ondernemen voordat u tot ontslag kan overgaan.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning op 26 november te Dordrecht

15-10-2018
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wilt u als horecaondernemer uw bhv-diploma halen? Of uw medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

KHN reageert op uitspraken Rotterdamse wethouder in Nieuwsuur

11-10-2018
-

KHN Rotterdam herkent zich totaal niet in de uitspraken van wethouder Bert Wijbenga in een uitzending van Nieuwsuur over seksueel grensoverschrijdend gedrag tijdens het uitgaan in Rotterdam.

KHN Rotterdam vraagt uw hulp - enquete

03-10-2018
-

Het bestuur van KHN Rotterdam vraagt uw medewerking aan het invullen en versturen van deze enquête onder uw personeelsleden. Dit is onderdeel van de economische verkenning 2019.

Finalisten Meest Markante Horecaondernemer van KHN Zuid-Holland Zuid bekend

10-07-2018
-

Zes horecaondernemers zijn genomineerd voor de finale van de regionale verkiezing Meest Markante Horecaondernemer in de regio Zuid-Holland Zuid 2018/2019.

KHN Rotterdam in gesprek met de Burgemeester van Rotterdam

01-06-2018
-

Halfjaarlijks heeft het bestuur van KHN Rotterdam overleg met de Burgemeester van Rotterdam over de horeca in de stad. Op 28 mei vond dit gesprek plaats.

Collectieve festiviteiten Rotterdam vastgesteld

21-03-2018
-

Het college van Rotterdam heeft op grond van artikel 4:2 APV, het besluit collectieve festiviteiten 2018 vastgesteld.

Wie wordt de Meest Markante Horecaondernemer van KHN Zuid-Holland-Zuid 2018/2019?

08-03-2018
-

U kent ongetwijfeld die horecaondernemer, die het verdient eens in de schijnwerpers te staan. Die weet wat er speelt en met zijn of haar bedrijf inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en hiermee succes oogst. Die ondernemer die andere horecaondernemers kan inspireren!

Lokaal horecanieuws in de media

Mark Rutte zet Rotterdamse horeca-ondernemer in het zonnetje

16-11-2018 - Minister-president Mark Rutte heeft op vrijdag 16 november, de Dag van de Ondernemer, de Rotterdamse horeca-ondernemer Robèr Willemsen in het zonnetje gezet.

Deze 6 Rotterdamse cafés staan in de Café Top 100

15-11-2018 - Juryrapport: "Nieuw Rotterdams Café is een hotspot. Deze zaak met twee gezichten. Op doordeweekse dagen een prima adres voor koffie met gebak, lunch of borrel, in de weekenden loopt het diner naadloos over in de beats van de dj. Een grootstedelijk café met een leuke gastenmix, dat is Nieuw Rotterdams Café in een notendop. Toeristen, een ouder echtpaar, studenten, zakenlui in pak en een ANWB-koppeltje dat binnenloopt met windjacks aan en de vouwfietsen aan de hand.

Gaat de hamburger Koning Rotterdam veroveren?

15-11-2018 - Gepubliceerd: Donderdag 15 november 2018 17:22 Diego 'Hamburger Koning' Buik opent zijn eerste hamburgerrestaurant in Rotterdam. De man die ooit de duurste hamburger ter wereld maakte, opent nu zijn deuren onder het nieuwe Luxor Theater. Fans van de beroemde grill-kok hebben lang gewacht op een restaurant in Rotterdam. Ze moesten het tot die tijd doen met een aantal pop-up stores of helemaal afreizen naar 020.