Afdeling Salland

KHN afdelingsnieuws

Notulen algemene ledenvergadering KHN Salland

13-06-2019
-

De algemene ledenvergadering van KHN Salland werd op 20 mei jongstleden gehouden bij Grand Café Neuf.

Ben jij ook bij de (gratis) workshop Informatieplicht Energiebesparing op dinsdag 25 juni?

13-06-2019
-

Verbruikt jouw bedrijf meer dan 50.000 kWh aan elektriciteit of meer dan 25.000 m3 gas per jaar? Dan ben je verplicht om je voor 1 juli 2019 te registreren bij het e-Loket Informatieplicht Energiebesparing van de overheid. Daar moet je aangeven welke maatregelen je hebt genomen of gaat nemen om energie te besparen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca op 1 juli in Zwolle

27-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Ontwikkelfonds Regio Zwolle om werkgevers en werknemers financieel te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling!

22-05-2019
-

De Regio Zwolle biedt veel groeikansen. Kansen kunnen we alleen benutten als iedereen mee doet en iedereen hetzelfde uit zichzelf haalt. Op dit moment is dat nog niet het geval. Teveel mensen gebruiken hun talent niet of staan stil in hun ontwikkeling. Andere mensen staan langs de kant. Met elkaar weten we niet alle talenten te gebruiken en de kansen te benutten. In samenwerking met alle partners in de driehoek onderwijs – economie en arbeidsmarkt hebben we via het netwerk van de Tafel van de Regio Zwolle een Human Capital Agenda en programma opgesteld.

Basistraining Bhv en E-learning op 25 juni in Zwolle

13-05-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Lokaal horecanieuws in de media

Vechtpartij in Lucky in Rijssen levert twee 20-jarige mannen 150 uur taakstraf op

18-06-2019 - RIJSSEN - Samen met zijn vriend H. (20) uit Heeten mishandelde I. (20) uit Raalte eind maart tijdens een avondje uitgaan in Lucky een 21-jarige Hoonhorstenaar, omdat deze een drankje uit handen stootte. Beide mannen moeten 150 uur werken en een schadevergoeding betalen. "Het klopt dat ik hem geslagen heb, maar het was echt maar één keer", beweerde de 20-jarige I. tegenover rechter Heijink. Bij een van de bars in Lucky botsten I. en het slachtoffer uit Hoonhorst tegen elkaar aan.

Notulen algemene ledenvergadering KHN Salland

17-06-2019 - De algemene ledenvergadering van KHN Salland werd op 20 mei jongstleden gehouden bij Grand Café Neuf. De algemene ledenvergadering van KHN Salland werd op 20 mei jongstleden gehouden bij Grand Café Neuf. Lees hier het verslag. Let op: om het verslag te kunnen lezen dien je in te loggen. Op deze pagina plaatsen we de notulen van alle bestuursvergaderingen en algemene ledenvergaderingen.