Afdeling Schagen

KHN afdelingsnieuws

Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag) 27 mei in Heemskerk

11-04-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Cursus Marketing in de horeca (1 dag) 14 mei in Bloemendaal

02-04-2019
-

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet je hoe je verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar jouw horecabedrijf te trekken.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 7 mei in Castricum

25-03-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

UPDATE overleg Strandbelangen Noord-Holland 27 februari 2019

01-03-2019
-

Op woensdag 27 februari heeft de Strandbelangen Noord-Holland vergaderd bij Strandpaviljoen Deining in Castricum.

Koopstroomonderzoek 2018: Online shoppen vooral effect op middelgrote centra

15-02-2019
-

Het aantal mensen dat online winkelt, blijft nog steeds toenemen. Dat heeft met name effect op middelgrote winkelcentra. Winkels in deze gebieden zien hun omzet teruglopen. Dat is een van de conclusies uit het ‘Randstad Koopstromenonderzoek 2018’. Opvallend is dat de grote centra hun positie juist verstevigen.

Veel ideeën voor arbeidsmarkt in de Kop van Noord-Holland

14-02-2019
-

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst van het Groot Bestuurlijk Overleg (GBO) op vrijdag 8 februari zijn ruim 120 deelnemers met elkaar aan de slag gegaan met actuele vraagstukken op het gebied van werk. Dat heeft een aantal goeie ideeën opgeleverd. Het winnende team met het beste idee van een Talent Adoptieplan (TAP) verdient de enorme wisselbeker.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Even voorstellen: nieuwe KHN-regiomanager Ramesh Jongens

03-12-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Ramesh Jongens en per 3 december 2018 ben ik uw contactpersoon bij uw branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland.

Lokaal horecanieuws in de media

Enige bod op stolpboerderij aan Molenweg in Schagen komt niet eens in de buurt van prijs die gemeente vraagt

17-04-2019 - Voor de historische stolpboerderij aan de Molenweg in Schagen is slechts één gegadigde. Alleen Annelie Broersen, die in de stolp een pannenkoekenrestaurant wil maken, heeft een bod gedaan. Dat bod ligt fors lager dan de vraagprijs van een miljoen euro van de gemeente Schagen, bevestigt Broersen desgevraagd. Een bedrag wil ze niet noemen. ,,Maar het is heus geen kinderachtig bod. Misschien ...

Wooncompagnie regelt overnachting in verband met asbestsanering

15-04-2019 - 15 april 2019 - 'We hebben heerlijk geslapen en het ontbijt was zalig. Dit nachtje weg is ons perfect bevallen.' Dat zegt Marieke Cuperus (50) uit Schagerbrug over haar overnachting in Fletcher Badhotel Callantsoog. Het hotelverblijf aan de kust werd Marieke en haar zoon Ward (19) aangeboden door Wooncompagnie. De corporatie laat op de zolder van hun woning asbest verwijderen, wat de nodige geluidsoverlast met zich meebrengt.

Ook in Scheveningen vertrouwt men op Gorter

12-04-2019 - In week 21 wordt het gloednieuwe gebouw aan de Noordboulevard in Scheveningen uitgerust met vier grote elektrisch bedienbare dakluiken met dubbel deksel. De RHT-luiken van Gorter Luiken uit Schagen dienen als vluchtluiken in de trappenhuizen. Strandweg Vastgoed BV realiseert zowel het nieuwe gebouw waarin horeca en winkels worden gevestigd als de parkeergarage voor zevenhonderd voertuigen.