Afdeling Schiedam

KHN afdelingsnieuws

Uitnodiging ledendag Schiedam 12 november 2018

22-10-2018
-

Op maandag 12 november organiseert het bestuur de jaarlijkse ledenvergadering en net als vorig jaar combineren we dat met een leuke activiteit. 

Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag) 26 november in Dordrecht

15-10-2018
-

U wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als u tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag van een halve dag leert u over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En u weet welke acties u moet ondernemen voordat u tot ontslag kan overgaan.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning op 26 november te Dordrecht

15-10-2018
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wilt u als horecaondernemer uw bhv-diploma halen? Of uw medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Save the date 12 november Ledendag KHN Schiedam

21-09-2018
-

Op maandag 12 november a.s. organiseert KHN Schiedam de Ledendag 2018. Hét moment om uw collega horeca-ondernemers weer te spreken en samen met uw collega's te ontdekken wat Schiedam nog meer te bieden heeft dan onze prachtige horeca.

Finalisten Meest Markante Horecaondernemer van KHN Zuid-Holland Zuid bekend

10-07-2018
-

Zes horecaondernemers zijn genomineerd voor de finale van de regionale verkiezing Meest Markante Horecaondernemer in de regio Zuid-Holland Zuid 2018/2019.

Versoepeling in het terrassenbeleid in Schiedam

04-07-2018
-

Wij informeren u graag over de versoepeling in het terrassenbeleid in Schiedam. Om van de versoepeling gebruik te maken moet u uw vergunning aanpassen. Met de aanpassing verdwijnt de restrictie op het aantal stoelen en tafels op uw terras en bepaalt u zelf hoeveel u neerzet. Voor de horeca buiten de binnenstad worden daarnaast ook de eisen ten aanzien van het uiterlijk van uw terras versoepeld.

Wie wordt de Meest Markante Horecaondernemer van KHN Zuid-Holland-Zuid 2018/2019?

08-03-2018
-

U kent ongetwijfeld die horecaondernemer, die het verdient eens in de schijnwerpers te staan. Die weet wat er speelt en met zijn of haar bedrijf inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en hiermee succes oogst. Die ondernemer die andere horecaondernemers kan inspireren!

Lokaal horecanieuws in de media

Vipam leverancier van De Kuypers 'Creative Kitchen'

17-10-2018 - De producten van De Kuyper zijn 100% natuurlijk en worden op ambachtelijke wijze gemaakt in de distilleerderij in Schiedam. Ze variëren van klassieke smaken zoals vanille en cacao tot innovatieve smaken als tonkaboon en chili. Ook de merken Mandarine Napoléon Culinair en Peachtree voor culinair gebruik vallen onder deze lijn. De Kuyper Creative Kitchen wordt op de markt gebracht door Team Products, een 100% dochter van Koninklijke De Kuyper BV in Schiedam.