Afdeling Schiedam

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 27 mei in Rotterdam

11-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Lokaal horecanieuws in de media

Agenten betrappen gemaskerde overvaller op heterdaad

16-04-2019 - De overvaller van een fastfoodketen aan de Schiedamseweg in Rotterdam had in de nacht van maandag op dinsdag pech. De gemaskerde man had het geld nog niet kunnen bemachtigen toen twee alerte agenten de zaak binnenkwamen. De agenten reden rond 02:30 uur langs de zaak en zagen iemand in het pand lopen die geen bedrijfskleding droeg. Dat wekte hun argwaan. De overvaller schrok op het moment dat hij de agenten zag binnenkomen. Hij ging er via de achteruitgang vandoor.

Ouwe Rotterdamse café's: Noordplein (31)

14-04-2019 - door Joris Boddaert Anno 1930 telde Rotterdam 1400 cafés en was daarmee koploper in ons land. Dorstige lieden konden in dat jaar langs de 430 meter lange Schiedamsedijk in maar liefst 80 kroegen terecht. 'De Dijk' was - werkelijk waar - één van de meest alcoholische plekken van Europa. Thans existeren er in 010 nog altijd zo'n 625 cafés. Rotterdam heeft altijd een rijke kroegcultuur geteld. De stad heeft tal van aantrekkelijke etablissementen en in het verleden was dat niet anders.

Overval op Berenrestaurant Schiedam, politie nog op zoek naar dader

12-04-2019 - In het Berenrestaurant bij de Euroscoop in Schiedam heeft vanmiddag een overval plaatsgevonden. De politie is nog op zoek naar de dader. Over een eventuele buit is nog niks bekend. De overval vond even na 15.00 uur plaats in het restaurant aan de Noorderweg...