Afdeling Schiedam

KHN afdelingsnieuws

Ontheffing sluitingstijd O&N in Schiedam aanvragen voor 19 december!

01-11-2018
-

Wilt u gebruik maken van de ontheffingssluitingstijd voor de nacht van 31 december op 1 januari dan kunt u dat aanvragen middels een mailtje naar horeca@schiedam.nl.

Finalisten Meest Markante Horecaondernemer van KHN Zuid-Holland Zuid bekend

10-07-2018
-

Zes horecaondernemers zijn genomineerd voor de finale van de regionale verkiezing Meest Markante Horecaondernemer in de regio Zuid-Holland Zuid 2018/2019.

Versoepeling in het terrassenbeleid in Schiedam

04-07-2018
-

Wij informeren u graag over de versoepeling in het terrassenbeleid in Schiedam. Om van de versoepeling gebruik te maken moet u uw vergunning aanpassen. Met de aanpassing verdwijnt de restrictie op het aantal stoelen en tafels op uw terras en bepaalt u zelf hoeveel u neerzet. Voor de horeca buiten de binnenstad worden daarnaast ook de eisen ten aanzien van het uiterlijk van uw terras versoepeld.

Wie wordt de Meest Markante Horecaondernemer van KHN Zuid-Holland-Zuid 2018/2019?

08-03-2018
-

U kent ongetwijfeld die horecaondernemer, die het verdient eens in de schijnwerpers te staan. Die weet wat er speelt en met zijn of haar bedrijf inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en hiermee succes oogst. Die ondernemer die andere horecaondernemers kan inspireren!

Lokaal horecanieuws in de media

Symbolische aftrap herontwikkeling Parkweg Midden

14-12-2018 - Schiedam- De gemeente Schiedam en Woonplus werken samen aan de herontwikkeling van het gebied 'Parkweg Midden' in de wijk Nieuwland. In het gebied tussen Van Heuven Goedhartstraat en de M.C.M. de Grootstraat worden 304 flat- en portiekwoningen gesloopt om plaats te maken voor duurzame nieuwbouwwoningen, die passen in een toekomst zonder aardgas. Dit is het gebied waar onlangs door een ontploffing en brand een voormalige snackbar werd verwoest.

Zwaargewonde man gevonden na explosie in snackbar

12-12-2018 - Schiedam - De zwaargewonde man die werd gezocht na de explosie aan de Parkweg is terecht. Het is nog niet bekend gemaakt wie de man is en wat zijn toestand is. De man raakte 5 december zwaargewond bij de explosie in een snackbar. Volgens getuigen liep hij daar met brandende voeten weg. De oorzaak van de brand is ook nog steeds niet bekend.

Gewonde man bij brand snackbar Parkweg terecht

12-12-2018 - Schiedam - De zwaargewonde man die sinds woensdag 5 december werd gezocht na de explosie en de brand bij een snackbar aan de Parkweg is terecht. Dat heeft de politie gemeld. Getuigen zagen de man met brandende voeten weglopen van het terrein. De politie deed vervolgens een oproep omdat er werd gevreesd voor zijn leven vanwege de aard van de verwondingen. Justitie wil nog niet zeggen om wie het gaat en wat de gezondheidstoestand van de man is.