5% korting op al uw kantoorartikelen bij Staples

KHN ledenvoordeel Staples

Papier, inkt, toners, werkplekinrichting… Staples biedt het allemaal! Als lid van KHN kunt u gebruikmaken van exclusieve voordelen op het uitgebreide assortiment van Staples.

Uw KHN-voordeel
Als lid van KHN krijgt u bij Staples 5% korting op het volledige assortiment (m.u.v. producten met een stekker) in een van de 39 Staples winkels of online via staples.nl/khn. Staples heeft een uitgebreid assortiment kantoorartikelen. Ook kunt u bij Staples terecht voor inkt en toners, papier, pinautomaten, laptops, meubilair, kassa’s, enzovoorts.

Waarom Staples?
Service staat bij Staples hoog in het vaandel. Daarnaast biedt Staples verschillende services. Zo kunt u bij iedere winkel terecht voor al uw kopieer-, print- en drukwerk voor bijvoorbeeld het drukken van uw menukaarten, beachflags of bannieren. Daarnaast heeft elke winkel een PostNL zakelijk postkantoor en de meeste winkels een EasyTech Centre, een technische helpdesk voor reparatie, installatie en onderhoud van uw elektronica.

Meer weten of direct profiteren?
Voor de 5% KHN-korting en de speciale KHN-aanbiedingen kunt u direct terecht in een van de 39 Staples-winkels of kijk op staples.nl/khn voor de actuele kortingscode. Gebruik in de winkel uw huidige klantenkaart of de (tijdelijke) klantenkaart die alle KHN-leden per post hebben ontvangen. Heeft u geen tijdelijke klantenkaart ontvangen? Neem dan contact op met Staples.

Heeft u meer dan 20 werknemers dan kunt u terecht bij Staples Advantage. Als u al klant bent bij Staples Advantage neem dan contact op met uw accountmanager voor het KHN-voordeel. Bent u nog geen klant, ga dan naar de webshop van Staples Advantage, klik onderin het inlogveld op 'Klant worden' en vul in het opmerkingenveld 'KHN' in. Staples neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie
Voor vragen en meer informatie over de producten en diensten van Staples kunt u contact opnemen met Staples via 088-4545400 of customerservice@info.staples.nl. U kunt ook het contactformulier invullen, dan neemt Staples vrijblijvend contact op met u.

Terug