Inspiratie

Nieuws

Wie maakt de Lekkerste Stamppot met minder zout?

23-10-2018
-

KHN en de Nierstichting dagen Nederlandse koks uit om de Lekkerste Stamppot met minder zout te maken. De koks van de vijf beste recepten staan op de Horecava 2019 in de finale.

GezondheidInspiratie

Siep de Vries van Hotel Restaurant de Stripe gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Friesland

15-10-2018
-

Maandag 15 oktober is Siep de Vries van Hotel Restaurant de Stripe in Wijnjewoude gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Friesland.

Inspiratie

Het best getapte bier in Nijmegen komt van Giulio Severijnen

15-10-2018
-

Barman Giulio Severijnen van Café Biessels tapt de best biertjes van regio Nijmegen. Hij won maandag 15 oktober de regionale tapwedstrijd in het NEC-Goffertstadion.

Inspiratie

Kom inspiratie opdoen! Twee nieuwe inspiratiesessies: ‘Hoe maak ik groenten (nog) lekkerder?’ en ‘Verrot lekker’

12-10-2018
-

Dutch Cuisine en KHN organiseren in november twee inspiratiesessies, speciaal voor leden van KHN. Schrijf u snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.

InspiratieMaatschappelijk verantwoord

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Inspiratie

Utrechtse restaurants laten zien hoe toegankelijk ze zijn

08-10-2018
-

Vrijdag 5 oktober lieten Utrechtse restaurants tijdens ‘Toegankelijk Uiteten Utrecht’ zien dat zij iedere dag toegankelijk zijn voor mensen met een beperking. Want iedereen is welkom in de horeca.

InspiratieMaatschappelijk verantwoord

Roderick Dekker wint de ‘Wel-zo-veilig-Award 2018’

08-10-2018
-

Roderick Dekker van Feestcafé Bugsy’s en Polo Bar in Haarlem wint dit jaar de ‘Wel-zo-veilig-Award’. Hij weet door een totaal-aanpak een zo veilig mogelijke omgeving voor medewerkers en bezoekers te creëren.

InspiratieVeiligheid

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Inspiratie

Amrath hotel Brabant en KHN vieren 50-jarige samenwerking

04-10-2018
-

Amrath Hotel Brabant in Breda is al 50 jaar lang lid van KHN. Michel Kloeg, lid van het landelijk bestuur van KHN, benadrukt het belang van deze lange samenwerking: “Samen geven we de horeca power!”

InspiratieOndernemen

Tips over eerlijk speelveld en een blik op de toekomst tijdens het bestuurderscongres

02-10-2018
-

Maandag 1 oktober was het jaarlijkse KHN congres in Burgers Zoo. Onderwerp van het creëren van een eerlijk speelveld voor de horeca.

BelangenbehartigingInspiratie

Terug