Afdeling Utrecht

KHN afdelingsnieuws

LinkedIn training (1 dag) 24 juni in Woerden

04-06-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Geïnspireerd door de KHN Ontbijtsessie Utrecht: Waste, no more!

29-05-2019
-

Op woensdag 15 mei organiseerde Daan Smeltzer, naast horecaondernemer (Stan& Co en FIG) in Utrecht ook bestuurslid van KHN Utrecht, de derde ontbijtsessie. Met de KHN Ontbijtsessies willen we horecaondernemers inspireren, verbinden en uitdagen mee te denken en mee te doen op bepaalde thema’s.

Pilot Gastheerschap Nobelstraat Utrecht

28-05-2019
-

Van 30 mei tot en met 6 juli zijn gastheren actief in de Nobelstraat tijdens uitgaansnachten. Zij heten het uitgaanspubliek welkom, brengen de sfeer van de avond in kaart en spreken het publiek aan op ongewenst gedrag.

Utrechtse horecaondernemers in debat met politici

17-05-2019
-

Op maandag 13 mei organiseerde KHN Utrecht samen met Centrummanagement Utrecht een Politiek Cafe in café Van Wegen in Utrecht. Utrechtse horeca- en retailondernemers gingen in debat met politici van de partijen VVD, PvdA, D66, CDA, GroenLinks, ChristenUnie en PVV. Onder leiding van journalist Cees Grimbergen spraken zij over belangrijke onderwerpen voor de Utrechtse horeca: de nieuwe omgevingsvisie, afvalinzameling en de enorme stijging van de leges.

Cursussen en trainingen bij KHN in Woerden

06-05-2019
-

KHN biedt regelmatig cursussen aan op het gebied van veiligheid, marketing en arbeidsrecht. Binnenkort zijn de volgende cursussen bij KHN in Woerden. Op zoek naar een andere cursus of training? Kijk dan ook eens op onze cursuspagina.

Brief legesverlaging horeca onder de aandacht bij de Utrechtse Raad!

02-04-2019
-

Het bestuur van KHN Utrecht heeft een brief opgesteld en verstuurd aan de raadsleden en fractievoorzitters. We willen aandacht voor dit onderwerp en dat er vervolgens wat gedaan wordt aan de buitensporige legesverhogingen voor reguliere horecavergunningen.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Reactie KHN Utrecht op petitie Binnenstad030: ‘Maak van Utrecht geen museum’

05-02-2019
-

Het zal je niet zijn ontgaan dat er een groep bewoners een petitie is gestart en heeft overhandigd aan de wethouder binnenstad. Het lokale KHN bestuur heeft actief gereageerd naar de pers met onderstaand bericht wat ook is opgepakt.

Uitnodiging van Gemeente Utrecht: de resultaten van het nalevingsonderzoek 2018!

28-01-2019
-

Namens de gemeente Utrecht het verzoek om onderstaande uitnodiging met jou te delen.

Utrechtse horeca in gesprek met wethouder Klaas Verschuure: pas op de plaats met horeca!

05-12-2018
-

De gemeenteraad van de gemeente Utrecht heeft in het voorjaar van 2018 een afgeslankte vorm van de het Horeca Ontwikkelingskader aangenomen en daarbij afgesproken dat er in de Binnenstad nader onderzoek gedaan zou worden naar de “drukte” die er zou zijn in de Utrechtse binnenstad en de vermeende “overlast”.

Lokaal horecanieuws in de media

De week in quotes: 'Bedankt voor de lift'

16-06-2019 - Wat zijn de meest opmerkelijke quotes uit het Utrechtse nieuws van afgelopen week? Hieronder een overzicht. "Bedankt voor de lift."Dit zei Eddie Vedder, zanger van Pearl Jam, afgelopen week tegen de Utrechtse vrouw die hem 27 jaar geleden na een concert in Tivoli achter op haar fiets naar zijn hotel bracht. "Gezien de wet op de privacy doen we op social media en aan de pers geen inhoudelijke mededelingen over de inhoud van de gesprekken en de maatregelen die we hebben getroffen.

Seniorenfeest Vleuten en Haarzuilens met Typisch Hollands

16-06-2019 - HAARZUILENS > Vanwege de grote belangstelling organiseert Oranjestichting Vleuten dit jaar wederom het Seniorenfeest. Een Oranjefeest voor ouderen vanaf 70 jaar uit Vleuten en Haarzuilens waar de gezelligheid centraal staat. Het feest zal plaatsvinden op woensdag 3 juli van 15.00 - 18.00 uur bij 't Wapen van Haarzuylen in Haarzuilens. Hollandse gezelligheid voor senioren samen met Oranjestichting Vleuten, 't Wapen van Haarzuylen en Catering Oost-West.

Het Platform naast station Utrecht Centraal gooit de deuren open

15-06-2019 - Het Platform, het gebouw naast station Utrecht Centraal, heeft zaterdag de deuren geopend tijdens de Dag van de Bouw. Geïnteresseerden konden daar het pand dat bovenop het tram- en busstation gebouwd wordt op eigen houtje verkennen. Enkele van de 200 huurappartementen waren te bezichtigen.  Het concept van Het Platform gaat uit van een Microcity en bestaat voornamelijk uit 200 huurappartementen met aanvullende commerciële voorzieningen zoals een sportschool, restaurant en lounge-bar.