Afdeling Utrecht

KHN afdelingsnieuws

KHN Utrecht ontbijtsessie: Waste no more!

16-04-2019
-

Kom je op 15 mei ook ontbijten met je Utrechtse horecacollega's? Ontbijten, inspiratie en netwerken bij Instock!

Brief legesverlaging horeca onder de aandacht bij de Utrechtse Raad!

02-04-2019
-

Het bestuur van KHN Utrecht heeft een brief opgesteld en verstuurd aan de raadsleden en fractievoorzitters. We willen aandacht voor dit onderwerp en dat er vervolgens wat gedaan wordt aan de buitensporige legesverhogingen voor reguliere horecavergunningen.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 7 mei in Woerden

22-03-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) 6 mei in Woerden

19-03-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Reactie KHN Utrecht op petitie Binnenstad030: ‘Maak van Utrecht geen museum’

05-02-2019
-

Het zal je niet zijn ontgaan dat er een groep bewoners een petitie is gestart en heeft overhandigd aan de wethouder binnenstad. Het lokale KHN bestuur heeft actief gereageerd naar de pers met onderstaand bericht wat ook is opgepakt.

Uitnodiging van Gemeente Utrecht: de resultaten van het nalevingsonderzoek 2018!

28-01-2019
-

Namens de gemeente Utrecht het verzoek om onderstaande uitnodiging met jou te delen.

Utrechtse horeca in gesprek met wethouder Klaas Verschuure: pas op de plaats met horeca!

05-12-2018
-

De gemeenteraad van de gemeente Utrecht heeft in het voorjaar van 2018 een afgeslankte vorm van de het Horeca Ontwikkelingskader aangenomen en daarbij afgesproken dat er in de Binnenstad nader onderzoek gedaan zou worden naar de “drukte” die er zou zijn in de Utrechtse binnenstad en de vermeende “overlast”.

Utrechtse restaurants laten zien hoe toegankelijk ze zijn

08-10-2018
-

Vrijdag 5 oktober lieten Utrechtse restaurants tijdens ‘Toegankelijk Uiteten Utrecht’ zien dat zij iedere dag toegankelijk zijn voor mensen met een beperking. Want iedereen is welkom in de horeca.

Succesvolle pilot NIX18 in Utrecht krijgt vervolg

27-09-2018
-

Na een pilot in Utrecht blijkt dat 65% van horecaondernemers de leeftijdsgrens naleeft en geen alcohol schenkt aan jongeren onder de 18. Een groot succes en daarom krijgt de pilot een vervolg. 

Lokaal horecanieuws in de media

Boymans droomt van terugkeer naar Fortuna of VVV

18-04-2019 - VVVBoymans speelde tussen 2009 en 2011 voor VVV. Hij kwam daarna onder meer uit voor AZ en FC Utrecht. Zijn blessure liep hij in het najaar van 2016 op bij Al-Shabab in de Verenigde Arabische Emiraten.Boymans wordt later deze maand 30. 'Een fitte Boymans zou denk ik nog steeds een toevoeging zijn voor Fortuna en VVV', zegt hij voor de L1-camera. 'Het zou zeker een droom zijn die uitkomt.

Boutique hotel in Utrechtse kledingwinkel opent deuren aan Steenweg

18-04-2019 - Het is vanaf vandaag mogelijk om te overnachten in een hotel aan de Steenweg in het Utrechtse centrum. Cozy Pillow is een boetiekhotel in het pand van de nieuwe kledingwinkel Fred. De kledingwinkel opende op 1 maart de deuren en sinds vandaag is ook Cozy Pillow open voor publiek. Het hotel heeft 6 kamers. De check-ins voor het hotel zijn aan de bar achterin de winkel en daarnaast is het team van Fred ook aanspreekpunt voor de hotelgasten.

ACHTER DE SCHERMEN

18-04-2019 - Voor JAN's 150ste nummer maakte Lieve Colsen een lijst met 150 mensen die iets moois doen voor anderen.'Voor dit nummer verzamelde ik 150 mensen die vluchtelingen en nieuwkomers helpen om te integreren. De een met een bijles- of taalschool, zoals geneeskundestudent Mohamad Baghdadi, anderen met een succesvol restaurant, zoals Syr in Utrecht, waar (ex-) vluchtelingen samen met Nederlandse collega's heerlijke Syrische maaltijden bereiden en...