Veelgestelde vragen over het facturatieproces

Zoals je inmiddels van ons gewend bent, ontvang je in het najaar de contributiefactuur voor het komende jaar. Wij snappen uiteraard dat je in deze tijd niet zit te wachten op een factuur. Echter, wij zijn als branchevereniging afhankelijk van de inkomsten van onze leden en relaties. Zonder deze inkomsten, kunnen wij niet opkomen voor de belangen van de branche. En dit is juist nu, zo hard nodig! Wij zijn een non-profit organisatie, dus alle inkomsten vloeien direct terug in de activiteiten voor onze leden.

Daarbij: om al onze leden de kans te geven, gebruik te blijven maken van de korting op Buma en Sena (muziekrechten), moeten we hen de kans geven om ten minste aan 2 incassomomenten te voldoen voor eind 2023.

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over de contributie van KHN op een rij. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op via factuur@khn.nl o.v.v. je debiteurennummer of telefonisch via 0348 48 94 75.

Samen staan we sterker

KHN maakt zich hard voor de horeca en dus ook voor jou! Samen moeten we ervoor zorgen dat de Nederlandse horeca de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet kan zien. Maar om dat te bereiken, hebben we elkaar hard nodig! Want samen staan we sterker. Juist nu.