Je bent niet wettelijk verplicht om een Hygiënecodeboek in huis te hebben. Wel ben je verplicht om een voedselveiligheidsplan op te stellen gebaseerd op HACCP. De Hygiënecode voor de Horeca helpt daarbij: als je werkt volgens de meest recente Hygiënecode, voldoe je daarmee aan de wettelijke voorschriften van voedselveiligheid.

Zorg er dus voor dat je de laatste Hygiënecode in huis hebt en dat je de werkinstructies voor de dagelijkse praktijk toepast. Zorg ervoor dat jij en jouw medewerkers de Hygiënecode altijd kunnen raadplegen. Zo voldoe je altijd aan de wet.

Hygiënecode 2016

Ben je in het bezit van de eerste druk van de Hygiënecode uit 2016? Dan kun je deze versie gewoon blijven gebruiken. Bekijk hier wat er is gewijzigd in de nieuwe druk van de Hygiënecode.

Hygiënecode bestellen? Als KHN-lid ontvang jij korting!

Leden van KHN ontvangen 70 euro korting! Je betaalt €40 (exclusief btw) in plaats van €110 (exclusief btw). Ga naar direct naar onze webshop en je hebt de Hygiënecode binnen 5 werkdagen in huis.

Kijk voor meer informatie over de Hygiënecode voor de Horeca op khn.nl/hygienecode.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens