Als startende horecaondernemer is het prettig om te weten welke verzekeringen noodzakelijk zijn voor je horecabedrijf en welke verzekeringen aanbevolen worden.

KHN Verzekeringen geeft je hier graag gratis advies over en kan ook een vrijblijvend voorstel maken zodat je een goed overzicht hebt van wat er mogelijk is en waar je voor kunt kiezen. Denk hierbij aan speciale horecaverzekeringen met unieke dekkingen tegen een scherp tarief voor je bedrijf, personeel en voor jezelf als ondernemer.

 • Aansprakelijkheid
  In de horeca ben je altijd druk bezig en kan het nu eenmaal voorkomen dat iemand iets breekt of dat jij of je personeel schade veroorzaken aan de spullen van een gast. Je horecaonderneming kan onder andere aansprakelijk worden gesteld door gasten, medewerkers en/of leveranciers. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zijn jij en je personeel goed verzekerd tegen onverwachte aansprakelijkheidsclaims.
 • Bedrijfsschade
  Krijg je te maken met een flinke schade, dan blijven je vaste lasten in de tussentijd gewoon doorlopen zoals je huur, (energie)rekeningen en personeelskosten. De misgelopen nettowinst, loonkosten en vaste lasten na een schade door onder andere lekkage, brand, ontploffing, blikseminslag en storm kun je gelukkig verzekeren met een bedrijfsschadeverzekering voor horecabedrijven.
 • Goederen en inventaris
  Al het horecameubilair en de rest van de inrichting van je horecapand is al snel veel geld waard. Door andere een grote brand kunnen deze spullen verloren gaan. Deze spullen kun je vaak niet in één keer allemaal weer aanschaffen. Met een goederen- en inventarisverzekering zorg je ervoor dat je deze spullen verzekerd en dat je je geen zorgen hoeft te maken of je deze spullen opnieuw kunt aanschaffen.
 • Horecapand gekocht
  Dan kun je het horecapand verzekeren met de gebouwenverzekering van KHN Verzekeringen – ook wel een opstalverzekering voor bedrijven. Met deze verzekering ben je verzekerd voor schade aan je bedrijfspand. Denk hierbij aan schade die ontstaat door brand, water, inbraak of een aanrijding.
 • Horecapand gehuurd
  Ga je het pand verbouwen of aanpassen zodat deze voldoet aan de wensen voor je nieuwe horecabedrijf? Dan kun je deze verbeteringen zoals een nieuwe vloer, keuken of bar verzekeren. Is het pand al door de vorige huurder of de eigenaar verbouwd, dan kun je de waarde van deze verbeteringen ook eenvoudig meeverzekeren.
 • Milieuschade
  Overlast van geur, geluid of afvalwater zijn de meest voorkomende soorten overlast die horecabedrijven veroorzaken. Veroorzaakt je horecabedrijf milieuvervuiling dan kunnen de saneringskosten hoog oplopen. Deze saneringskosten kun je gelukkig verzekeren met een milieuschadeverzekering.

Meer informatie op khnverzekeringen.nl/horeca...

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens